Следва

Vision for Vision

Приятел на юзъра

Във Финладния има много приказни чудеса и...

Fashion преди 17 години

Имаше вкъщи от онези „ютиите” в началото на 90-те, но тогава ми беше трудно да разбера. Нямаше как да видя своята бъдеща любов в този примат.
Сега приматът се завърна при мен, напълно еволюирал, повярвайте, кибер-еволюция при това с много, много красива душа.
Във Финладния има много приказни чудеса и битовото изкуство на мобилната комуникация влиза със сигурност в техния списък. Първата ми Nokia беше благословия, втората е шедьовър. Всяка друга, до която съм се докосвала ме е карала да се усмихвам и сещам, че някои компании наистина имат концепция, която следват до последното винтче на продуктите си.
Как постъпиха те с мен? Като клиент на Nokia за пръв път, не рискувах особено и избрах за комуникационен спътник 6170. Изчистен модел, с нормална цена. Предстояха 3 години тежка (удари, вода, скандали с дърпане) употреба и смяна на две редици симове, след които той остaна чисто нов. Само за сравнение, за този период моя софтуер се бъгна, за разлика от неговия, а за батерията да не говорим.
В момента е на почетно място (не го продавам!) и си почива на спокойствие, защото...)
Като предоволен клиент на Nokia, аз вече съм горд притежател на един от най-новите и напълно уместно наречени - специални модели. Освен чувтството, че вече си наистина специален, Nokia 7390 предоставя на своя притежател цяла палитра от блажени емоции. Клавиатурата е най-доброто решение за удобно и сигурно боравене с буквичките и цифричките на ежедневието. Дисплея, ще цитирам от самия им сайт, е „брилянтен”, като 16 милиона цвята в дланта ви. Външният е красиво оченце, което вижда в по-използваемите менюта. Функциалността на менютата ме изуми напълно, май лаптопа взе да ми изглежда малко глупав. Има всичко за което се сетиш.
Да, и камерата е 3 мегапиксела, със сикуенс, нали. 3G – разбира се! Един от моментите, в които сте във филма, а филма е сай-фай хит.
Но как без няколко думи за дизайна... Какви думи, само ще кажа, че... Ами този телефон отива на всичките известни дрехи и обувки, и аксесоари и бижута, но най-вече - на притежателя си. И двете разцветки на модела са за вас, без значение дали се носите в Зима 2007 ансамбъл или вече сте минали на пролетния неон пънк, или си имате собствено мнение. Дори не е нужно да сте момиченце, всеки мъж би впечатлил с разумния и стилен избор на тъмния 7390.
Пък ако му е в концепцията, розовия („пудра”) също си е негово изконно право.
Цялата „L'Amour” колекция от Фешън серията на Nokia, е някак си дълбоко и класически прекрасна. От 3 месеца вече можете да им се любувате оналйн на адресът на Nokia  www.nokia.bg<@SITE_URLa>, но удивително и нетипично, на живо те са още по-привлекателни, може би защото към зрителния се прибавя и опияняващ ефект на допир.
Честно, дори да не си падате по романтиката и заглавието да ви се струва доста тъпо, то някои вече узряхме и за него. Създадени са за да се влюбиш в тях. Да намериш своя и да го обикнеш. Добре, че поне с Nokia това е лесно.<@SITE_URLp>

 Можеш да се сдобиеш с това бижу за около 700 до 900 лв.
<@SITE_URLp>

More from View Sofia

More Fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.