Следва

Стрийт стайл вдъхновения с цветен акцент

Блясък и куп ВИП гости на ревю на Astella Atelier

С голямо мултимедиен ревю-спектакъл на 1 декември в Зала Rainbow Plaza италианска марка Lavazza представи...

All fashion преди 13 години

С голямо мултимедиен ревю-спектакъл на 1 декември в Зала Rainbow Plaza италианска марка Lavazza представи колекция, вдъхновена от темата на календара за 2011 г. – „Влюбване в Италия”. Българската дизайнерка Аля Милушева, носителка на приза „Златна игла” на Академията за мода, показа специалната колекция на Astella Atelier, създадена по покана на италианската марка.

Предложенията на дизайнерката за дългоочакваното модно събитие са вдъхновени от визиите на календара, с които американския фотограф Марк Селигър, разкрива вечния образ на Италия, в шест снимки от най-романтичните италиански градове.

С елегантни вечерни рокли на Astella Atelier бяха Деси Бакърджиева, Мира Добрева, Вики от „Мастило”, Антония Петрова, Таня Карабелова, Юлия Юревич, Биляна Георгиева, списание “Грация”, Софи Маринова, Румина.

Началото на ревюто представи събуждането за нова любов, което дизайнерката Аля Милушева показа с абстрактни цветни форми, материя от „Валентино” в малка рокля с ръчен мулаж, впечатляваща панделка и дълъг шлейф. Първите две групи модели разкриват трепетите на влюбването в бледи и нежни тонове – капучино, мока, бледо лилаво и сиво. С третата група рокли нежното влюбване преминава в пламенна страст в ярки червени нюанси – цветовете на любовта.

Разцъфването на душата на обичаната жена я представя в зашеметяващи дълги и къси рокли в ярки багри, хит на сезон есен-зима 2010 – син сапфир и зелен смарагд.

Освен нежност и романтика любовта може да бъде страстна и предизвикателна. Точно така изглежда и петата част от колекцията, в която моделите са вече в класическо черно, в корсети, тесни и дълги рокли, дълбоки цепки и съблазнителни форми.
 

More All fashion