Следва

Коледни подаръци за НЕГО. Списък на всичко, което ще пожелае

Новите лица на рекламните кампании. Кой и къде ще се появи през 2011

Нова година, ново рекламно лице! Правилото е такова, с малки изключения. Новините около замените на звездите от билборди не се изчерпват само...

All fashion преди 13 години

Нова година, ново рекламно лице! Правилото е такова, с малки изключения. Новините около замените на звездите от билборди не се изчерпват само с очарователната Натали Портман, която от следващата година ще гледаме долепена до Miss Cherry Dior на Dior.

Лейди Гага е новото старо лице на благотворителната линия на MAC Viva Glam. Кампанията е заснета от Ник Найт, а стайлингът на Гага е естествено на Никола Формичети. „Красотата да използваш рок звезда е в това, че жени на всички възрасти слушат знаменитостите по начин, по който никога не биха слушали хирурга си”, казва изпълнителния директор на MAC AIDS Fund Нанси Меън.

Гага участва заедно със Синди Лаупър в забавната кампания на коралово червило, с която спечелиха немислимите $32 долара.

Следващата звездна принцеса, окичила се с договор за кампания през 2011 е ослепителната Блейк Лайвли. Актрисата наскоро засне в Париж рекламата за линията чанти на Chanel. Нямаме търпение да видим как Блейк ще се въплъти в момичето на Chanel, след като наскоро Vogue я включи в списъка си с най-добре облечени знаменитости.

След толкова дами, победата на рекламния гейм миналата седмица бе за Рафаел Надал, който както стана ясно ще замени Кристиано Роналдо като новото лице на линиите Emporio Armani Underwear и Emporio Armani Jeans. Лейбълът за първи път спира избора си на тенисист, като до сега по бельо сме виждали предимно футболисти (Кристиано Роналдо, Дейвид Бекъм). Заснети от вълшебниците Мерт и Маркус черно-белите снимки ще се наредят по билбордите през февруари.
 

More All fashion