Следва

Невена, дизайнер на NEVENA

Скарлет Йохансон и Райън Рейнолдс не искат да са вече съпрузи

една от най-красивите и прясно съчетани двойки на Холивуд е на път да се разпадне. Скарлет Йохансон и Райън Рейнолдс, според някои издания, са решили да се разведат след близо двегодишно брачно съжителство, което изглеждаше повече от перфектно...

Лица преди 13 години

 
Преди Коледа всички сякаш полудяват. Дори красивите и известни холивудски звезди, за които обикновено си мислим, че си живеят безметежно и винаги щастливо.

Новината, че една от най-красивите и прясно съчетани двойки на Холивуд е на път да се разпадне. Скарлет Йохансон и Райън Рейнолдс, според някои издания, са решили да се разведат след близо двегодишно брачно съжителство, което изглеждаше повече от перфектно.

"Ние дълго и внимателно обмислихме това и решихме да се разведем - се казва в съвместно изявление на съпрузите пред медиите. - Започнахме отношенията си с любов и смятаме така така ги приключим".

Актрисата разказва, че една от причините да се разведат са доста натоварените графици които имат и двамата. Поради тази причина не им остава никакво време един за друг.

Скарлет Йохансон и Райън Рейнолдс се сгодиха през май 2008. Няколко месеца по-късно на 27 септември се ожениха във Ванкувър, Канада.








 

More from View Sofia

More Лица