Следва

ViewSofia става на 4 с 40 луксозни подаръка от сърце! Miss Dior Cherie

Новите лица на модата - Невероятната Раня Мурданова

Прелестната Раня Мурданова е родена, разбира се, в Русия. Тази страна е дала толкова успешни модели на света...

All fashion преди 13 години

Прелестната Раня Мурданова е родена, разбира се, в Русия. Тази страна е дала толкова успешни модели на света, че заслужава паметник във всяка модна столица.

Раня е ново лице на професионалната сцена, името й не е толкова известно, но пък нежното създание се е появявало в култови рекламни кампании като тази на Givenchy за есен-зима 2009.

С късата си черна коса, подстригана „на паничка”, бялата до прозрачност кожа, плътните сладостни устни и силно изсветлени вежди Раня е сред лицата, които се забелязват сред цялата пляда от модели.

Дебютът на Раня е през миналата година, когато дефилира в Ню Йорк за есенните колекции на Monique Lhuillier, Adam Lippes, Betsey Johnson и Tuleh. Това е голям успех за руското крехко девойче, защото едва на 19 години и със скромния си професионален опит, дефиле на нюйоркска сцена си е чист космически подвиг.



Следва Париж, където разхожда моделите на Givenchy и Louis Vuitton, е забелязана от V magazine, които я определят като истинска изгряваща звезда.



Дори и авторитетният Style.com я издига в култ. Не след дълго Раня е и в топ десетката на новите лица на модата на сайта Model.com.



После идва и естественотот продължение, което я изстрелва директно в кампанията на Givenchy, фотографирана от самите Мерт и Маркус.



Раня е родена през 1991 година, на 19 е, и не просто я чака шеметна кариера, а е на път да достигне върховете на много утвърдени вече модели.



Появявала се е във френския и италианския Vogue, руския, разбира се, също, и напоследък разхожда стройното си тяло за лейбъли като Burberry, Fendi, Versace, Givenchy, Lanvin, Vera Wang, 3.1 Phillip Lim, Burberry, Rochas и Vivienne Westwood.

More All fashion