Следва

Аксиния си дава почивка на село с червено вино и запалена камина

Виктория Бекъм плаче от обич на наградите на BBC Sports

Виктория, заедно с тримата юнаци Бруклин, на 11, Ромео, на 8 и най-мъничкия - Круз, на 4, придружени от майката...

Лица преди 13 години

Миналата вечер, по време на награждаването на Дейвид Бекъм за цялостен принос на наградите на BBC Sports за спортни личност в Бирмингам, съпругата му, бившата спайска Виктория, не успя да скрие сълзите и вълнението си, докато мъжът й благодареше на нея и тримата им синове за подкрепата им през годините.

Виктория, заедно с тримата юнаци Бруклин, на 11, Ромео, на 8 и най-мъничкия - Круз, на 4, придружени от майката на Дейвид - Сандра, наблюдаваха с вълнение тържеството, но в момента, в който красивият глава на семейството се изправи на трибуната и започна да им благодари, самият той също просълзен, Виктория не издържа и се разхлипа съвсем искрено.

Той каза буквално: 'Разбира се, искам да благодаря на съпругата си и на децата си. Тя не само ме дари с три прекрасни момчета, но ме подкрепя напълно и е мое вдъхновение всеки ден. Тъй че, Виктория, Бруклин, Ромео и Круз - благодаря ви."

В публиката Виктория попиваше очите си докато съпругът й приемаше наградата.



Бекъм продължи: "Очевидно съм щастлив човек, щом получавам награда за нещо, което обичам да правя и което винаги съм обичал, и това е прекрасно. Да я получа от Сър Боби Чарлтън е истинска чест за мен."

Бекъм се ползва с невероятните симпатии на британската публика и фенове и появата му на наградите на ББС беше аплодирана дълго.



”Футболът е отборна игра, без отборите ми и без помощта на съотборниците ми, днес аз нямаше да съм тук. Имах невероятния късмет през годините да играя в някой от най-добрите отбори на света. Да играя за Англия обаче си остава едно от най-важните и големи събития в моята кариера. Имах щастието да играя под ръководството на някои от най-великите треньори и да бъда под ръководството на най-добрия футболен мениджър в света, когото възприемам и като свой баща след дългите години на познанството ни - Сър Алекс Фъргюсън".



„Съжалявам, че трябва да продължа, но искам да благодаря на родителите си , които понесоха много жертви през годините. На сестрите ми, бабите и дядовците ми, семейството ми, приятелите ми, останалите, които работят с мен и за мен, и накрая, ако съм забравил някого, моля за извинение.

Тази година бях в Афганистан и видях смелостта на нашите войници там. Какво правят и как рискуват живота си, за да спасят други хора. Посвещавам наградата си на тях и им желая сигурност и страхотна Коледа."



Предишните носители на наградата за цялостен принос са Сър Алекс, Джордж Бест и Сев Балестерос.
Припомняме, че Бекъм дебютира през Септември 1996-та в мач срещу Молдова. Капитан на английския национален отбор в 59 мача.



Прекарва 10 години в Манчестър Юнайтед, спечелвайки 9 трофея с клуба преди да премине в Реал Мадрид през 2003. В момента играе в американския Los Angeles Galaxy.



В подходящ за събитието аутфит, Виктория не изневери на обичайния си сдържан, много елегантен стил, носейки палто в камилско бежово върху тясна рокля и подходящи много високи обувки. Дейвид носеше шик костюм от три части, вратовръзка и кафяви обувки и нов, актуален цвят на косата, доста близък до този на неговото вдъхновение.
 

More Лица