Victoria Beckham Beauty НАЙ-СЕТНЕ!

Victoria Beckham Beauty НАЙ-СЕТНЕ!

Е, септември дойде, съответно линията Victoria Beckham Beauty е на линия, защото каква по-подходяща дата за това от една от определените за London Fashion Week, точно случващата се в момента /13-18 септември/, където публиката видя и новата Пролет/Лято 2020 колекция на Вики и я одобри. Вижте причините и всички кадри - ТУК!

Първата стъпка, с "digital-first" атаката за масов бум от продажби в кратък срок, бе в събота, като остави време да проследим на спокойствие ревюто на Бекъм и после да се върнем на новината за козметичните й продукти.

Най-първото, което отсяваме: VBB е повече от просто колекция гримове или линия козметика. Това е "чисто и съобразено с всички екологични и морални изисквания от най-висок порядък движение, което цели да ни вдъхнови, да ни направи по-изтънчени и целеустремени в най-обикновените си дейности, чрез грима, козметиката, парфюмерията и грижата за себе си, нещата, които зареждат с гориво живота ни", казва прес-съобщението. Заедно със съдружничката си и CEO на предприятието - Сара Крийл, Бекъм създава и придава облик на концепцията под мотото: "Luxury performance, clean beauty".


Лейди Гага стартира HAUS козметиката си, вижте колко черни тоалета смени


 

Въпреки че чистите съставки не могат да бъдат преценени като действие през опаковката, то посланието със сигурност се усеща още оттам. Гамата категорично включва така необходимата компактност на продуктите, но това далеч не изключва съдържанието на щипка "Posh Spice". Цялото, въпреки всичко, е постигнато по най-щадящи методи - почти никаква пластмаса, 100% рециклируеми или напълно биоразградими опаковки и материали за доставка, плюс всеки продукт - в торбичка от плат за многократна употреба.

Потапянето в необятния, както се надяваме, бюти свят на Бекъм, можем да започнем веднага - налице от VBB вече са Victoria's Smoky Eye Wardrobe, в който набор откриваме абсолютно всичко, за да докараме емблематичните за ВБ опушени очи. Конкретно това включва 4 тънки и елегантни палитри с по 4 нюанса сенки във всяка, наречени Smoky Eye Bricks (54 долара всяка); 4 гланца за клепачи, които правят окото блестящо и много секси и са "вдъхновени от оздравителната и защитна сила на кристалите", с които самата Вики се обгражда непрекъснато (36 долара за парче); и три кремообразни Satin Kajal очни линии (по 26 долара), с една от които Виктория обича да подчертава очите си (визираме бронзовата).

 


Фенове критикуват Виктория Бекъм, защото дава "нездрав пример" на дъщеря си Харпър


"Много характерните за стила на Виктория опушени очи са над времето и повода", отново напомнят от маркетинга, като ни внушават, че предвид това, че самата "авторка" на това опушено око, прочуто в цял свят, се е заела да подготви и необходимите за постигането на ефекта продукти, ние бихме могли да се радваме на съвсем същото, ако си закупим от необходимите неща.

Дотук толкова, предстои появата на козметичните продукти, парфюмите и капките за баланс и равновесие.

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.