Следва

Хю Хефнър вдига сватба

Дигитални бикини скриват прелестите на Натали Портман в последния й филм

Да, фигурата й е разкошна, мнозина я считат за една от най-сексапилните съвременни актриси, очевидна е...

Лица преди 13 години

Да, фигурата й е разкошна, мнозина я считат за една от най-сексапилните съвременни актриси, очевидна е гимнастическата грижа за тялото й, въобще Натали е една истинска перла.

Не и за босовете, стоящи зад последния й филм Your Highness, които дигитално покриха дупето й с бикини, след като го сметнаха за "неподходящо".

Оригиналната снимка показва Натали, обута със силно изрязан бански, всъщност прашки, изправена и красива на брега на езерото.

Трейлърът на филма обаче показва 29-годишната актриса с покрито с кафяво пластронче дупе.

Разликите са съвсем отчетливи. Така, както съвсем очевидна е и дигиталната намеса по "обличането".

Решението е било взето от Юнивърсъл, скоро след като трейлърът на филма е бил пуснат публично за реклама. Ставайки ясно, че сцените няма как да се преснимат, от управата на филмовото дружество решават да поправят "неудобните" моменти.



Промяната е забелязана от зоркото око на репортер на Entertainment Weekly, който разпространява откритието си светкавично. Очевидният казус е необходимостта трейлърът да бъде одобрен от Американската филмова асоциация като подходящ "за всяка аудитория".

Самият филм ще излезе по кината идния април.

Your Highness е комедиен екшън с отправка към Средновековието, в който освен Портман играят още Джеймс Франко, Дани Макбрайд и Зои Дешанел.
 

 

 

More Лица