Следва

We love: Червена рокля + червени устни

Виктория Бекъм перфектна в кожен клин и висок ток след 11-часов полет

Всички свързваме стила на Вики Бекъм с най-непрактичните и неудобни за носене дрехи и комбинации, но...

All fashion преди 13 години

Всички свързваме стила на Вики Бекъм с най-непрактичните и неудобни за носене дрехи и комбинации, но последната й визия, с която кацна в Лос Анжелис преди дни, разбива всички досегашни представи за гардероба й.

Представи си 11-часов полет, а ти си в кожен панталон, тип легингс и много, ама много високи обувки на платформа? Не би го понесла защото не си Виктория Бекъм.

Поп звездата, която стана и успешен дизайнер, съвсем не си поплюва що се отнася до това да изглежда перфектнo и то на всяка цена, което от една страна е нейният силен коз където й да се появи. Визията си обаче Вики фантастично е допълнила с тясно черно палто и бежов шал, които й стоят великолепно!

По време на празниците семейство Бекъм са си почивали в Лондон, където Виктория се насладила лично на успешното пускане на новата колекция чанти от нейната марка, която е разпродадена за по-малко от час в net-a-porter.com преди седмица.

Чантите обаче са само част от пълната колекция Victoria Beckham, която ще е в бутиците от февруари.

След като видяла един от моделите си на витрината на лъскавия Harrods, Виктория написала на страницата си в Twitter: "Току-що бях в Harrods и чантата Victoria Beckham на витрината изглеждаше великолепно!!!
Благодаря ти Harrods, Честота Коледа."

 

More All fashion