Следва

Без кожа на седмицата на модата в Осло!

Б като Библия - Б като Блог

Ако си пискюл тази година, то място няма да си намериш от вдъхновение. Ама, наистина...

Fashion преди 13 години

Пис, пис, пискюли…

Ако си пискюл тази година, то място няма да си намериш от вдъхновение. Ама наистина!

Виждал ли си място, на което не са били закачени последните месеци. Facehunter ги е уловил и в продължението на плитка като обица, което страшно ни хареса.

Има някаква малка модна магия в тези висулки пискюлите. Само се поклащат жизнерадостно наляво надясно, като че ли пръскат енергия. Ако издаваха звуци, би била някаква нежна мелодия.

Детска униформа от деним



Всъщност идеята е на някой от екипа на Карл Лагерфелд или на самия него. Но да я видиш на подиума е едно, а разхождаща се на улицата - съвсем различно. Малкият дънков принц е син на Брад Крьоних и дефилира заедно с баща си на ревюто на Chanel пролет-лято 2011.

Chanel определено е сред най-добрите избори за монохромен аутфит, но сме убедени, че и с доста по-малко средства може да се постигне подобен успех. Примерно с помощта на Zara, Benetton и т.н.

via STREETFSN

С перли по гърба



Роклята с прекрасния гръб, обсипан с перли видяхме в блога Sequin Magazine, след което веднага се хванахме да преправяме старата си малка черна рокля с гол гръб с шепа бели топчета в ръка. Опитай, получава се много готино.

Топли сандали



Сандалите с кожа с косъм са дело на талантливия Reed Krakoff и вдъхновяват за една творческа мисъл повече към зимния ти аутфит. Трябват ти просто чифт сандали с каишки високо нагоре и две парчета мека и топла кожа.

Закрепяш ги и готово! Ти, от студ не се боиш! Особено с вълнени чорапи отдолу.

via Jak&Jil

Помпонът на Мария



Помпонът на Мария Люцканова е вдъхновен от Sonia Rykel и прилича на мълния от положителна енергия, с която си пожелаваме Весели празници!

Направен е от прежда на принципа на мартеницата. Ще се прави и черен, мини през Еcru, за да видиш.

via sheer white tee

Ревюто на Tom Ford за пролет-лято 2011



Просто няма начин да останеш безразличен пред подобно видео. От едната страна имаш тази спираща дъха колекция, от друга - най-изключителния подбор модели (мисли си за Аня, Бийонсе, Фрея, Джулиан Мур, Дафне Гинес, Шанел, Карли, Аби и т.н. ), от трета – музиката на Карен Елсън, от която си способен да си разлееш кафето и всичко това поднесено толкова спокойно и леко, като пролет.

 

More Fashion