Следва

Кафе и Donut от сърце!

Честит рожден ден, ViewSofia

И най-после дойде. Денят, за който се готвим от два месеца насам! Днес, точно на 4 януари, спомените ни връщат...

All About Life преди 13 години

И най-после дойде. Денят, за който се готвим от два месеца насам! Днес, точно на 4 януари, спомените ни връщат четири години назад и равносметката е, че сме все по-добри и все по-емоционално свързани с ViewSofia.

Станахме на 4, а заедно с нас през тези години бяха нашите приятели и партньори, които споделяха радостта и удоволствието от труда и добре свършената работа! Благодарим!

Сред страниците ни се сгушиха близо 8000 материала със стотици любими лица, водопад от модни новини, истински шопинг, най-добрите места и находки в твоя град, десетки модни седмици от цял свят, цял куп практични съвети и забавни моменти, конкурси и закачки. За теб.

Покрай всички спечелени приятели се разрасна и нашето семейство - появиха се още два разказвача на модерни градски истории - Sofia Street Style и Teen ViewSofia.

Заради всичко това, което сме правили и ще продължим в двойна доза, по случай 4-тия ни рожден ден 40 луксозни марки осигуриха за нас повече от 40 страхотни подаръка, които ние ще раздадем на теб, скъпи читателю.

За да получиш един от тях, трябваше ти, любими наш читателю, само да ни изпратиш пожелание от сърце на [email protected], а днес, на 4.01.2011, жребий ще разпредели торбата с подаръци!

Освен това 40 скъпи приятели и емблематични лица, които са присъствали на нашите страници ни подготвиха по едно пожелания, което споделяхме с теб, за да е по-сладка тортата. А още по-сладка тя е с твоите красиви думи.

На този ден преброихме над 3 хиляди писма, които пристигнаха в чест на нашия празник, а 50 от най-готините, които стоплиха сърцата ни, са тук, за да ни напомнят колко е важно да ни има и на 5 и на 15 и на 20. Безкрайно благодарим на вас, които ни подкрепяте, вярвате в нас и ни изпращате частица от енергията и любовта си! Благодарим!

Изненадите обаче тепърва те очакват днес, така че бъде нащрек!

Ето ви и ВАС:



1.
Последно време ми върви на рожденници и послания. Изключително много се радвам, че сайт като вашия достига такава възраст. Признавам си - чета ви от година и малко, но за времето от което ви чета, сте ми достигнали с топлиста всекидневно посещавани сайтове.
Пожелавам ви още поне 5-6x по толкова да сте там и не само в моя, а на все повече и повече хора. Доста често чувам хора да казват - еее така не мога да излязаа, ми ако ССС е някъде по Витошка?
Пожелавам ви още дълго да карате хората да бъдат себе си и да експериментират с визиите си, да разчупят стереотипите. Надявам се да си изкарате най-якия рожден ден, честито на всички "родители" на този проект, от които излезе едно много умно дете, всичко най-хубаво занапред  и колкото по-големи ставате, толкова по-хубави и стилни да сте . Честито :))))))))
Никола Иванов-Флоридов

2. Мило мое сайтче, Viewsofia
Честит Рожден Ден! Всеки ден без теб не мога, с радост те чета и в игрите ти играя като мъничка звезда . Ще ти пожелая много верни почитатели и много нови ласкатели, много фешън партита и да отразяваш всички модни ревюта от света на живо, от мястото на събитието, и от първия ред . Наздраве!!!
Теодора Борисова

3. Честит Празник, скъпи Viewer-и!

Пожелавам ви да бъдете все така информативни, иновативни и перспективни:) Продължавайте да търсите градската крaсота, да снимате уникалната страна да столицата (и не само), да радвате с идеите си. Откривайте интересните събития, отразявайте различните хора, давайте глас на креативните.
Надявам се да си останете бисквитката към кафето и да радвате нас, многобройните си читатели с интересни истории и запомящи се фотоси.
Празнично Ваша :
Белла

4. Бъдете здрави, все така забавни и не гледайте прекалено сериозно на живота! Пожелавам една приказна Коледа на всички!
Весели празници с любимите хора!
И да получите най-хубавите подаръци! Ако не - поне да ги подарите! Пожелавам топла и спокойна Коледа, много любими хора наоколо,а за тези,които не са край вас оставете място на масата.
Нека следващата година бъде по-усмихната от тази и най-хубавата от всички досегашни.
Нели Страхилова

5. :)))))))):)iuhuuuuuuuuuuuuu, ViewSofia, пожелавам ви сладка торта с много целувки по нея, повече слънце и море:)) и повече позитивни и усмихнати хора да има по улиците на София, keep up!!:))))))))):)):))):
Ева


6. Честито, нека да ви има!
За нас сте Библия любима!
Изящно четиво, красиво!
Със всички други - несравнимо!
Мими Атанасова

7. В безвкусния и мрачен ден,
бъдете вий за нас мехлем,
лекуващ лошо настроение,
придаващ чувствено вълнение!
Детелина Атанасова

8. Честит рожден ден, viewsofia.com!
Понеже зад красивите дизайнерски страници, линкове и банери, статии с интересни заглавия и забавни анкети стоят истински, живи хора, аз ще пожелая на тях - живейте!
Веднага се усмихнете и направете нещо щуро и диво. Организирайте як купон и се забавлявайте шеметно! Спете поне една вечер в годината под звездите. Ако искате дори се овъргаляйте в пясъка или в планинските тръни. Сваляйте момчета, сваляйте момичета, сваляйте звезди. Ако не за друго, то за да не бъдете сваление самите вие (от поста си например). Хванете дявола за опашката и силно дърпайте. Защо ли? Защо пък не? Просто живейте живота си тук и сега, защото друго за живеене така или иначе няма. Защото веднъж се става на 4, а на 104 вече ще е късно. Но и за тогава обещавам интересно пожелание.
Наздраве!
Росица

10. Happy B'daay, скъпи хора от View Sofia!
Бъдете все така свежи, готини и вдъхновяващи, и не спирайте да ни заразявате с невероятните си комбинации от аристократичен чар и уличен стил!
С много усмивки, Кристина Христова от гр. Кюстендил

11.
Поздрав от сърце ли?!!?? Че от какво може друго да е, щом се отнася за ВАС?
Бъдете неповторими, все така невъзможни за подражание и искрящо модерни!
Мила Неделчева


12. Пожелавам ви:
-изданието да надмине обема на септемврийския Вог
-тиражът ви да е по-голям от този на всички всекидневници взети заето
-да сте по-актуални от всяка клюка в жълтата преса
Пънар Кязим


13.
Честит 4-ти рожден ден, всевиждащи любопитни очи и остри умове!

14. Бъдете все така зашеметяващо сладки, различни, стилни, многолики и цветни.
Посрещайте всяка нова годинка с щастливо грейнали лица, пълни сърца и доволни от новите постижения. Нека почитателите Ви прииждат на рояци и за Вас да няма непреодолими препятствия.
И да не забравите с духането на свещичките да си пожелаете нещоооооооооо ГОЛЯМООООООО. АЗ Ви стискам палци да се сбъдне..
Силвия Николаева Христова


15.Пожелавам Ви гледката от офиса Ви да не е към София, а към плажовете на Ибиса :)
Светослав Панов


16. Здравейте и честит празник!
Искам да Ви пожелая да сте:
„С най-много стил и класа, от цялата интернет маса” J
Приятно празнуване!
Александър Колев


17.
Здравейте,
Реших да дам и моя дан по случай празника и ви спретнах едно малко стихче за конкурса. Малко, малко, но от сърце. Искрено се надявам да ви хареса.
Поздрави,

Думи нямам да опиша
радостта си от афиша,
че любимите ми новинари
да празнуват са се сбрали.

Мода, шик и малко клюка
винаги намирам тука,
затова от край време
ви чета и нощ, и денем.

За бохеми и кокетки,
винаги модерни плетки,
всеки нещичко намира
и каймакът тук се сбира.

Благодаря ви, че ви има,
и до другата година,
пак със вас ще си остана,
хем модерна, хем засмяна.
Вили

18. Пожелавам Ви къси работни дни и дълги любовни нощи ! Честит Рожден Ден !
Таня

19.
Далеч съм от софийската суета и блясък, далеч от мода и свежите идеи, но започвайки деня си с View Sofia, той ми винаги е пренаситен със стил, настроение и кокетност. Така не ми липва вдъхновението и чисто женското желание за експерименти в малкия град.
Бъдете винаги до нас, усмихнати, свежи и капризни....
Поздрави,
Даниела Иванова

20. Честит рожден ден, момичета и тук-там - момчета! (:
Сигурна съм - четирите години са началото на нещо прекрасно! Бъдете още повече: свежи и пролетни, слънчеви и изпепеляващи, пъстри и замислени, бляскави, топли и празнични - пожелавам ви всички тези неща, и то за цяла една година! Какво по-хубаво?
Усмивки,
Цвете Тюлева

21. ЧРД от сърце на целия екип на ViewSofia J)!
Бъдете все така вдъхновяващи и прекрасни! Пожелавам ви много любов, здраве и късмет!
Сайта наистина е страхотен и направен с много любов и отдаденост, личи си! J
Всичко най- най- най- хубаво от мен!
Диана Николова


22. 4RD ViewSofia,
Бъдете все така свежи, усмихнати и в крак с модата
Христина Цигуларова

23.
Честит Четвърти Рожден Ден!
Пожелавам Ви истински вдъхновения в творчеството на всеки от екипа, смели сърца, предизвикателства и здрави амбиции! Бъдете истински в това, което правите! Посрещайте всеки ден с оптимизъм и заспивайте вечер в спокойствие! А на вашето ViewSofia, което чета всеки ден, пожелавам да пребъде и в криза и в подем:) Нека ме зарежда все така с шарени фантазии и закачливи статии:) Наздраве!
Нели Николова

24. Happy Birthday, ViewSofia !!!
keep on being:
V ibrant
I dealistic
E mancipative
W omanlike
S ofisticated
O pen-minded
F amous
I maginary
A ddictive
Десислава Станчева

25. Пожелавам ви да имате вдъхновение, да сте дръзки и провокативни, да се изненадваме взаимно и да се обичаме! Хакуна Матата!
ЧРД! Късмет!
Юлия

26. Честит рожден ден !
Сред океана от модни сайтове е рядкост да се срещне нещо екзотично, различно и свежо ! Пожелавам на всеки един член от екипа лично щастие, което да го вдъхнови и изпълни с енергия за създаването и развитие на поредната свежа идея !
Запазете позитивния тон и деликатното поднасяне на градивна критика, защото чрез прецизното мнение на специалисти като вас, всеки може да свери модния си часовник и да получи нова идея за изграждане на собствения си стил! Бъдете това което сте вече 4 години ! :)))
Петя Търновалийска

27. Чудесни и блестящи,
Романтични и забележими,
Дръзки и неустоими,
Винаги една идея пред всички,
Сияещи и неповторими!
Удоволствието е наше да бъдем с вас, Вю София!
Галина Гергова

28.
Честит четвърти рожден ден на най-удовлетворяващия нуждата от мода в сивото ни ежедневие български сайт ViewSofia!
Останете винаги така актуални, смели и пиперливо откровени в коментарите си за българския и световния моден елит!
Пожелавам ви любовта и уважението на все повече фенове и ви благодаря, че сте това, което сте!
Поздрави
Гергана Ценова ;)

29. Здравейте рожденици,
Бъдете все така модни, красиви, иновативни,
Креативни,щастливи и ...........мнооого любими!
С пожелание да полетите още по- високо, да носите усмивки,
Които да ви се връщат, да вдъхновявате и бъдете вдъхновени!
Честит Рожден Ден
Голяма торта и многоооооо усмивки
Жулиета Найденова

30. Честит рожден ден!
Пожелавам ви бездиханни творчески мигове,
божествено вдъхновение и хиляди спечелени читателски сърца!
Райна

31. Честит Рожден ден, ViewSofia!
Пожелавам ви винаги да сте на върха и никога на дъното; винаги да сте отрупани с радостни новини; да сте все така актуални, атрактивни и оригинални. Пожелавам ви с лекота да превземате дебрите на виртуалното пространство и вашите читатели и почитатели да се увеличават с всеки изминат час.
Поздрави,
Мария Радойчева


32. Бъдете Вечни, View Sofia!
Ина Йосифова

33. Пожелавам ви
Чаромайни коментатори!
Редовни читатели!
Даровити писатели!
Мариела Русанова

34. Честит рожден ден!
Продължавайте да бъдете все така енергични, пъстри, непосредствени, отворени към нови идеи и винаги в крак с вълненията на София!
Пожелавам ви страхотен купон по случай празника. С най-сладката торта и още по-сладки пожелания и мигове.
И не забравяйте после да споделите най-щурите снимки и с нас :)
Дано както вие сте 'бисквитката с кафето' ни, ние да бъдем глазурата на тортата за вас.
Елена Веселинова

35. Честит рожден ден, viewsofia, бъдете все така блестящи като красива витрина на скъп бутик, все така ослепителни като незабравима рокля на Оscar De La Renta, единствени и неповторими като диамантите и все така обективни. Носете усмивка и радост на всяка дама, която гледайки вашия сайт, знае, че днес е нейният ден за пазар, че е красива и всичко има смисъл, че има какво да види през вашите и нейните очи - нещо толкова неповторимо, каквито сте и вие. Продължавайте и не спирайте, защото ако имаше марка дреха, която всеки иска да притежава в гардероба си - това щяхте да бъдете вие !!! Честит празник наздраве !!!
Биляна Лавчева

36. Скъпи свежарки от екипа на това прекрасно и уникално зареждащо електронно списание,
Честит 4-ти рожден ден!!! Иха, цели четири години, поздравления!!!
Много често така сладко сладко се пренасям на мястото от разказа, че съвсем забравям къде се намирам :-) Искрено се надявам, а и съм убедена, че ще ви има още дъъълго, дълго, все така да ви се наслаждавам по всяко време на деня, да се информирам за страхотните предложения, поднесени от ваша страна за модата и стила като цяло, като дух и присъствие в живота на съвременния човек !
Изпращам ви целувки за прекрасна седмица заредена с усмивки и добро настроение,
Анастасия :-)

37. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДЕТЕ МОДНИ, СТИЛНИ И СЕКСАПИЛНИ!
Красимира Панайотова

38. Честит рожден ден.....4 години удоволствие за нас
View Sofia, не спирайте да ни изненадвате, вдъхновявате, разнообразявате и въодушевявайте! За вашият рожден ден пожелавам искрено ...безброй усмивки, както за екипа ви така и за нас многобройните ви фенове:). креативни идеи и очарователни статии... Бъдете все така интересни и шарени. Духнете свещичките с гордост за добре свършената работа! А ние ще ви подкрепяме и обичаме...а „НИЕ” ще ставаме все повече!
От голямото ми сърце... сърдечен и ведър поздрав.
Даниела... с кордела (специално сложен за вас аксесоар) !

39.
Честит рожден ден!!!
Вие сте толкова готини, понеже вярвате в това, което правите, пожелавам ви да сте винаги влюбени в Модата.
Вие сте толкова усмихнат, понеже сте заобиколени от красиви хора, пожелавам ви винаги да сте на върха на Щастието.
Вие сте толкова ухажвани, понеже сте най-стилните, пожелавам винаги да оставяте следа в нашите Сърца, както до сега;)
Вие ще бъдете част от една голяма модна индустрия, но доминанти за нас и комплименти за вас в този светъл час за Рожденият ви Ден от един голям фен:))))
Целувки,
Мариела

40. Мили мечтатели,
Слушайте сърцата си, продължавайте да снимате най-цветните хора и да пишете най-вълнуващите материали! Смейте се и се забавлявайте много, особено сега – на рождения ви ден, и дори направете онези неща, които майките ви, никога не са ви разрешавали (без да споменавате, че това е моя идея)! Бъдете смели и дръзки! Нека годината която ви предстой да бъде двойно по-сладка!
Наздраве,
Десислава Стоянова

41. Скъпи 4-годишни,
Бъдете по детски чаровни, любознателни, оптимистични и усмихнати!
И както винаги успешни!
И все така прекрасни!
Незабравим рожден ден на целия екип!
Християна

42. Бъдете все така добри(защото няма спор,че сте най-добрите),ароматни,красиви,пикантни,сладки,модерни,авантюристични и вдъхновяващи!
Ана Славова

43. Бъдете на първо място здрави, за да продължавате да изненадвате и радвате с поднесените материали!
Бъдете смели и търсещи, зареждащи с положителна енергия и усмивки!
Бъдете също добри съветници в модните си предложения!
Бъдете себе си, защото ви харесвам и ще продължавам да следя ВАС!!!
ЧРД,
Теодора Черкезова

44. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !
МНОГО МАЛКО СА ИНТЕРЕСНИТЕ ПОЗИТИВНИ НЕЩА В НАШЕТО ОБЩЕСТВО.
БЛАГОДАРЯ, ЧЕ МЕ КАРАТЕ ДА СЕ УСМИХВАМ!
ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ, МНОГО ЗДРАВЕ, ОТНОВО МНОГО ЗДРАВЕ, ОБИЧЛИВОСТ И КЪСМЕТ!
Ралица Правдомирова

45. Бъдете все така свежи, елегантни и очарователно занимателни!
На целяи екип - Наздраве!
Мариела Дамянова

46. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВЮ СОФИЯ!
Поздравления за предстоящия 4-ти рожден ден!
Бъдете благословени с вдъхновението на успяващите и ентусиазма на търсещите нови хоризонти за професионални предизвикателства!
Бъдете естетски вълнуващи, емоционално завладяващи, информационно удовлетворяващи.
ХУБАВ ПРАЗНИК!
Румена Меразчиева

47. Скъпи ViewSofia, честит рожден ден ! Останете будни за модните вдъхновения, за истинските истории, за неповторимите идеи. Бъдете себе си, бъдете други, бъдете онези, които дори не искате да бъдете, защото вашият поглед е различен и динамичен, и мистичен, и реалистичен и благодарение на него вие подарявате усмивки и провокации и чрез него ние имаме слънца в душите си.
Бъдете здрави и дерзайте, и запомнете, ако светът не ви се умихва, предизвикайте го ВИЕ да ви се умихне!
Ваша верна читателка и сърцата мечтателка
Красимира :)))

48. Честит рожден ден, VIEW SOFIA!
Пожелавам ви все толкова прецизен поглед върху софийските, а и не само, красиви, цветни и модерни случки. Пожелавам ви да създавате още много модни приказки, с които да ни радвате, да не забравяте да бъдете смели и цветни. Останете все така свежи и различни, не забравяйте да гледате на нещата с позитивизъм.
Анелия Вълчева

49. Продължавайте в същия дух, за Вас е призвание да сте модни диктатори! Желая Ви безкрайни успехи, любов като на кино, много усмивки и една прекрасна Коледа и Нова 2011-та Година!!!
Соня Шопова

51.
Честит рожден ден, Viewsofia! Бъдете все така успешни и благодаря, че ви има! Обичам Ви! xxx
Анислава Димова

50. Пожелавам ви да бъдете най-доверена и търсена медия за мода в България. Сайтът ви да има рекорден брой посещения през този месец!
Борислава Георгиева
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.