Следва

Повече от 40 луксозни подаръка раздаде ViewSofia по случай четвъртия си рождения ден

Кафе и Donut от сърце!

Станахме на 4. Четири пъти Ура! Ура! Ура! Ура! Вече сме големи, мислим, говорим, четем, пишем и...

All About Life преди 13 години

4.01.2011 Станахме на 4. Четири пъти Ура! Ура! Ура! Ура! Вече сме големи, мислим, говорим, четем, пишем и раздаваме подаръци – приятен навик, от който не можем да се отървем. Това правим всеки ден, но не всеки ден имаме рожден ден.



За да превърнем този ден от обикновен в наистина специален, те каним на домашното ни парти. Ела в редакцията ни в четвъртък на ул. Иван Вазов 42, за да ни поздравиш, за да се запознаем и да празнуваме заедно. Тогава ще раздаваме целувки, прегръдки и колкото искаш положителна мисли, а към тях и енергийно кафе със сладък донат от Dunkin Donuts.

Донат и кафе сме подготвили и за най-активните ни и любими коментиращи. Те ще получат от нас сладък имейл с още по-сладки идеи как да им направим живота по-сладък.

Талоните ще можеш да си вземеш само лично от нас в четвъртък, 6 януари, от сутринта до 18.00 часа, а от подаръка пък можеш да се възползваш до 15 януари!

Чакаме те, за да ни поздравиш и да почерпим!
 

More from View Sofia

More All About Life

Пълната забрана на реклама на хазарт в медиите е факт

All About Life преди 8 часа

Патологичното разстройство свързано с хазарт се характеризира с неконтролирани залагания, извън всякаква граница на социално-приемливата или за забавление активност, така че има сериозни последици за личността и за живота на залагащия. Хората, които страдат от хазартна зависимост може да загубят всичките си спестявания, може да се въвлекат в престъпления (кражби, подправяне на чекове, злоупотреби свързани с пари), за да си набавят нужните суми пари за техния „навик”. Много значими взаимоотношения и работата могат да бъдат загубени от пристрастените към хазарта. Това е буквално текстът, който сопираме от сайта на Министерствота на здравеопазването на Република България.