Следва

Натали Портман показа коремче

Младоженците Челси Клинтън и Марк Мезвински в сериозен конфликт

Една от последните красиви булка, дъщерята на бившия американски президент Бил Клинтън – Челси, сериозно е...

Лица преди 13 години

Една от последните красиви булка, дъщерята на бившия американски президент Бил Клинтън – Челси, сериозно е застрашена от развод с Марк Мезвински, с когото сключиха брак само преди няколко месеца.

Сериозното изпитание на младоженците – първият семеен скандал, явно не е бил по силите на двойката и те вече били в жесток конфликт.

Причината да се изпокарат Челси и Марк е, че той вече иска деца, а тя още не е готова. Челси иска първо да свикне с мисълта, че е омъжена, а след това да стане майка. Не й се ще да зарязва кариерата си, за да сменя пелени“, обяснил близък на известната фамилия, пише bliasak.bg.

„Марк и Челси се караха в продължение на една седмица, но той така и не успя да я убеди да отстъпи. Марк ни сподели, че е много разочарован от нея и от решението й и че се чувства предаден. Челси има големи планове за себе си, иска да влезе в политиката и в момента това е нейният приоритет“, добавил човек от обкръжението на президентския зет.

Сватбата на Челси и Марк бе сред грандиозните събития през лятото на изминалата 2010-та, а младите изглеждаха твърде влюбени, за да не издържат първите брачни кризи.

 

More from View Sofia

More Лица