Следва

Да или Не: Плетени къси панталонки

Б като Библия - Б като Блог

Ако поне малко си фен на хип хоп музиката, трябва да си чул, че двете й величия Канйе Уест и Джей Зи подготвят съвместен проект...

Fashion преди 13 години

4 неща, които не знаем за Рикардо Тиши

Ако поне малко си фен на хип хоп музиката, трябва да си чул, че двете й величия Канйе Уест и Джей Зи подготвят съвместен проект, наречен Watch the Throne. За него се говори (или поне те не спират да говорят), че ще бъде нещо грандиозно, но сме склонни да вярваме, предвид таланта да Джей Зи да познава добрите неща, като ги срещне и способността на Канйе да създава такива.

Ето защо не е никаква изненада, че двамата, освен всичко друго и любители на модата, са избрали не кой да е, а Рикардо Тиши за креативен директор на проекта за първия им сингъл H.A.M. Покрай тази информация от Complex.com научихме още и няколко интересни факта за дизайнера, който стой зад дизайните на линиите за дамска, мъжка, висша мода и аксесоарите на Givenchy и внася свеж полъх в лейбъла със своите романтични и готик нотки.

1. Рикардо Тиши, също като Алекзандър МакКуин, Фиби Файло и Джон Галиано, е завършил училището за дизайн Central Saint Martins в Лондон.
2. Той смята, че хип хоп светът е подобен на неговия: "Самоувереността, липсата на страх от всичко. Манията по красотата."
3. Той има 8 сестри.
4. Има склонност да използва шипове и звезди в дрехите си и виждаме как това се е отразило на обложката на албума.

Колан на ханша



Прекрасната дама е хваната от обектива на Ханели с разкошен пуловер на Celine, който според модела и стрийт стайл блогърa е в перфектния зелен цвят. Ние също като нея не сме големи фенове на колана поставен на ханша, но сме напълно съгласни, че в случая това е най-подходящото място за него.

Поредното доказателство, че докато от всякъде ти казват, как мястото на колана е на талията, винаги ще се появи някоя прекрасна дама, която да разчупи правилото и да подкара нова тенденция.

via Hanneli Mustaparta

Кой има нужда от ръкави?





Наистина, как не сме обърнали внимание, че всички намятат сака, палта и жилетки и никой не промушва ръце през ръкавите си. Вероятно всичко започва с факта, че така е по-удобно и по-бързо за предвижване от една локация на ревю до друга по време на модните седмици. Харесваме леко ретро духа на наметнатата връхна дреха, както и женствеността и уюта, скрити отдолу.

via Fashion Falsehood

Ново попълнение за списъка с модни желания: Acne




Открихме ги в блога electric feel, но ти можеш да ги намериш на този адрес. Харесваме грубата им форма и неоновия цвят на камъните, с които смятаме да прекаляваме тази пролет.
 

More Fashion