Следва

Българин дефилира преди броени часове за Gucci в Милано

Гага ще покаже нова музика на ревюто на Никола Формикети за Thierry Mugler

Обикновено мъжките ревюта не се радват на популярността и на засиления интерес, с който се славят дамските, въпреки че често са също толкова интересни и забавни...

All fashion преди 13 години

Обикновено мъжките ревюта не се радват на популярността и на засиления интерес, с който се славят дамските, въпреки че често са също толкова интересни и забавни. Все пак вероятността да видиш мъж с куче под ръка, като че ли е по-голяма на подиума (Trussardi, Moncler Gamme Bleu by Thom Browne) тази година, отколкото на улицата.

От липса на популярност обаче не може да се оплаче Никола Формикети, чието предстоящо ревю за Thierry Mugler вече предизвика достатъчно шум с появилите се в Интернет изображения. Освен това той има нещо, което останалите дизайнери нямат, името на Лейди Гага зад гърба си, която е обещала да му помогне в работата на дизайнер с каквото може, както той я издигна в модните среди със стилистичните си идеи.

Дизайнерът обяви, че тя ще бъде музикален режисьор на шоуто му и освен това ще включи ремикс на песен от предстоящия си албум, който очакваме през май. Очевидно сряда се очертава повече от интересна.
 

More All fashion