Следва

Jimmy Choo и за мъже

Идва краят на лейбъла Tao Comme des Garcons

Тао Курихара, която показа първата си колекция Tao Comme des Garcons през март 2005 за сезон есен/зима 2005 реши да закрие лейбъла...

All fashion преди 13 години

Тао Курихара, която показа първата си колекция Tao Comme des Garcons през март 2005 за сезон есен/зима 2005 реши да закрие лейбъла си. Последната колекция на Tao ще бъде тази за пролет 2011, която тя показа в Париж през октомври миналата година.
„Тао би искала да смени начина си на живот и предпочита да концентрира креативната си енергия върху Tricot Comme des Garcons, който показваме два пъти в годината в Токио,” обясняват от Comme des Garcons. Курихара, която работеше като асистент на Junya Watanabe в Tricot Comme des Garcons след дипломирането си в Central St. Martins през 1997, пое лейбъла през пролетта на 2002.
 

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 21 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 2 дни

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...