Следва

Очакват грандиозната сватба на Кейт Мос

Не вярвам в брака, категорична е Даян Крюгер в интервю за американския Glamour

Хубавата германка има един неуспешен брак зад гърба си, но от 4 години е с приятеля си актьора Джошуа Джаксън...

Лица преди 13 години

Хубавата германка има един неуспешен брак зад гърба си, но от 4 години е с приятеля си актьора Джошуа Джаксън и изглежда любовта им издържа на времето.

Това обаче няма да накара Даян Крюгер да повярва отново в брачната институция, заявява го самата тя в интервю за мартенския брой на американския Glamour.

Звездата, която се прочу се с ролята си в „Гадни Копилета” на Тарантино казва още: „Не искам да звучи песимистично, но наистина не вярвам в брака”. Сигурно е така, особено ако веднъж си се омъжила млада и бракът ти е приключил за по-малко от 5 години. Припомняме ти, че бившият съпруг на актрисата Гийом Кане сега очаква дете от френския разкош Марион Котийар.

Даян обаче е категорична, че вярва най-вече в отговорността към човека, когото обича, и разбира се, на сърцето си. „Няма документ, който да докаже, че сте един за друг. А и мои приятели често казват, че хората, които се женят са на края на пътя, а не в началото, и са прави.”.



В същото издание красивата актриса показва завидно миниатюрното си тяло в страхотни дневни аутфити.

Освен за неуспешния си брак красавицата споделя още и за баща си, който е алкохолик и определено й е оказал лошо влияние в отношенията й с мъжете.

Когато е на 13 години, заедно с майка си и брат си напускат родния си дом, за да бъдат далеч от баща им.



„Много мъже платиха цената на поведението на баща ми”, признава си Крюгер в интервюто. Но пък сега сърцето й принадлежи на Джаксън, който въпреки всичко, все още се надява да направи любимата си своя булка.

Актрисата в момента снима новия си филм Special Forces, който разказва за френска журналистка, която е отвлечена от Талибаните в Афганистан. 
 

More Лица