Следва

We Love: Странните танци в модните видео клипове

Силните лица на модата - Бехати Принслоо

Тя прави дебюта си още през 2005-та, когато е едва на 16 години, но дебютът й е шеметен. Дефилира за Prada и Miu...

All fashion преди 13 години

Тя прави дебюта си още през 2005-та, когато е едва на 16 години, но дебютът й е шеметен. Дефилира за Prada и Miu Miu.

Тя, която прилича на истинско северно съкровище, всъщност идва от Намибия и носи в себе си горещата африканска страст, смесена с ледена хубост. Затова е и на 15 място в класацията на сакта Models.com Най-секси модели, сред които са Жизел, Бар Рафаели, Лара Стоун и други звезди от небосклона на топ моделите.

Бъдещето на Бехати Принслоо като топ модел е почти предначертано след дебюта й за италианските луксозни брандове. Би, както я наричат близките й приятели, сред които и Коко Роша, продължава да плува в каймака на модната индустрия – почти веднага след като се появява за първи път като модел, снима сесия за Vogue Италия, после дефилира за Марк Джейкъбс и позира пред обектива на Паоло Роверси. Сега Бахати и навсякъде!

През изминалата пролет се появява и в шоуто на Victoria's Secret, което определено я изважда на преден план в общата картина.



Въпреки че е не е от лицата, които най-често виждаме по корици, кампании и дефилета, Бий работи здрави и наистина й признаваме мястото в класацията на най-секси моделите в света.



Иконите на стил според Бахати са култовите 80-те и звезди като Бой Джордж, Джордж Майкъл, Джанис Джоплин, Деби Хари, Синди Лопър, както и Мерилин Монро.



Има най-красивата усмивка и лице с очарователни лунички. Гадже е на модела Джейми Страчън и отглежда най-странната котка на планетата – голия Сфинкс.

Просто невероятна! И ще я виждаме на най-добрите ревюта по време на седмиците на модата в четирите най-силни модни столици!
 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.