Следва

ViewSofia препоръчва: Тази седмица опитай хрупкави калмари в toro

Африканско дърво и злато в новия IPad Gresso

Освен чантата и аксесоарът до нея трябва да е скъп и майсторски изработен. Производителят на луксозният мобилни..

All About Life преди 13 години

Освен чантата и аксесоарът до нея трябва да е скъп и майсторски изработен. Производителят на луксозният мобилни телефони Gresso представя IPad Gresso - дизайнерска модификация на Apple IPad.

Корпусът на тази дизайнерска модификация на IPad е изработен от 200-та годишно черно африканско дърво, което се превърна в запазена марка за Gresso. Африканското дърво се определя като най-ценното в света.

От векове впечатлява със своите уникални качества, както и с великолепния, богат и наситен черен цвят. Високата здравина на това дърво се постига благодарение на неговите специфични природни дадености и уникалната технология на обработка, патентована от Gresso. Всеки IPad е уникален, защото не съществуват две еднакви дървета.

Естетическото съвършенство на IPad Gresso е завършено с изработката на фирменото лого на Apple, направено от 18К злато.



Новият IPad е израз на основната концепция на Gresso - разширяване на границите на стандартното в търсене на перфектното.

Великолепния стил и изтънченост на IPad Gresso - безупречно допълнение на Вашата индивидуалност.
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.