Следва

Радина Кърджилова се разголи за MAXIM

Наталия Симеонова на 41, страда за още деца

В интервю за 24 часа по повод рождения й ден, телевизионната водеща споделя , че страда, че няма още деца. С...

Лица преди 13 години

В интервю за 24 часа по повод рождения й ден, телевизионната водеща споделя , че страда, че няма още деца. С Денис Ризов, съпругът й, с когото са разделени без развод, имат момиче на 11, но самата Наталия винаги е искала повече деца.Така се случва обаче, че с мъжа й остават с едно дете, а след раздялата им тя не е срещнала човек бързо, за да създадат още деца.

Симеонова твърди, че още преживява раздялата с плейбоя, и го нарича "мъжът на живота ми". Самият Денис пък не крие динамиката на връзките си, споделя, че харесва ергенския живот и се чувства перфектно, както и изглежда в многото му медийни изяви в последната година.

Наталия Симеонова води "Море от любов" по БТВ вече 8 години. Вероятно се е нагледала на всякакви романтични и недотам розови епизоди от живота на хората, но прави впечатление, че истинската й носталгия е към собствения й живот и моментите на близост и любов в него: "Най-незабравимият ми рожден ден беше през 1993 г., бяхме гаджета с Денис от 2 месеца, бях го поканила с приятели на вечеря, като преди това отидох на фризьор и той ме чакаше. Пред салона на излизане ми каза: "Искаш ли ти да караш?" и ми подаде ключове, като ми посочи малко тъмносиньо тико. Учудено го попитах: "Ти си с нова кола, сменил си я?" А той отвърна: "Да, аз съм с твоята кола." Разтрепериха ми се коленете, първо му бутнах ръката с ключа, който ми подаваше, и му казах: "Не мога да приема", а след това щастливо допълних: "Това е най-големият жест. Благодаря ти."

И още: "Години наред в периода на връзката ми с Денис и раждането на Вики съм живяла в пълна хармония със себе си. До момента на нашата раздяла. Сега съм сама, нямам мъж до себе си, загубила съм моята половинка и не съм срещнала друга. В такива периоди човек е в дисбаланс и губи чувството за собствена идентичност."

А за миналото, което не може да се върне, но може да бъде премислено, водещата споделя съкровено: "Щях да имам поне 3 деца. Винаги съм мечтала да имам 3 деца и някак си така се случи, разделих се с мъжа на живота си, оттам насетне не срещнах бързо някой друг, а вече съм на 41 г. Със сигурност щях да имам повече деца. Щях да съм родила 3, това е грешка, която бих поправила, и щях да съм приемен родител на поне още 2 деца. Пълна къща с деца, това е моят неосъществен блян. Най-смисленият труд и себеотдаване, на което сме способни, е отглеждането на едно дете. Не мога да си простя, че нямам три деца."
 

More Лица