Следва

Мистър Гей Свят 2011 с българско участие

Новият имидж на Бийонсе - златисто руса върху убийствени платформи

След като боядиса косата си в златисто русо, Бионсе Ноулс изглежда култивира нов имидж на руса секс-бомба...

Лица преди 13 години

След като боядиса косата си в златисто русо, Бионсе Ноулс изглежда култивира нов имидж на секс-бомба.

Наслаждавайки се на пост-Грами шопинг терапия в Холивуд преди няколко дни, 29-годишната певица се разходи в черна мини рокля и супер висок чифт токчета Christian Louboutin в цвят тюркоаз.Но ултрависоките токчета очевидно не са били най-добрите обувки за пазаруване, тъй като дори опитната Бионсе бе забелязана да се вглежда в земята и да ходи бавно, подпирайки се на своя Cadillac Escalade.

Предишната нощ Бионсе присъства на церемонията по връчването на наградите Grammy 2011 заедно с приятелката си Гуинет Полтроу, която излезе на сцената с Cee Lo Green за дуетното им изпълнение на Forget You.

Mиналата година Бийонсе се прибра у дома с шест награди, но тази година не успя да си спечели нито една от трите категории, в които беше номинирана. Тя беше номинирана заедно с Lady Gaga за техният дует Telephone в Най-добра Поп Колаборация с вокали както и Най-добро Женско Поп Вокално Изпълнение за собствения й сингъл Halo.

Бионсе в момента записва четвъртия си солов албум след изключително успешния I Am ... Sasha Fierce от преди три години.

Това лято, тя ще се появи и на фестивала в Glastonbury. Сама потвърди миналата седмица: "Това наистина е най-големият фестивал в света и не мога да почакам да се появя там.”


 

More Лица