Следва

Ресторант MODERA отпразнува официалното си откриване

The daymaker: От любов към детайлите

Представия си я! "Ана Каренина" от Лев Толстой излиза от прелестна везана кутия, която носиш под ръка, докато си...

All About Life преди 13 години

aymaker.... Или всичко, което буквално може да направи деня ти.

Представия си я! "Ана Каренина" от Лев Толстой излиза от прелестна везана кутия, която носиш под ръка, докато си взимаш обедното еспресо!

Имаш почивен ден или просто си навън по задължения, но книгата е винаги до теб! Носи ти сугурността, че никога не може да ти скучно, когато се возиш в метрото, чакаш закъснял приятел или просто искаш да излезеш от градската суматоха по най-добрия начин. Тази чудесна идея е дело на френския дизайнер Олимпия Ле Тан, но ако искаш да си я купиш, струва повече и от клъч на Valentino.

И все пак има начини да си направиш сама, дори и само чанта от стара книга, затова е и видеото по-долу:
 

 



 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.