Следва

Оскари и страсти

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Sean & Seng снимат Samantha Gradoville за броя пролет/лято 2011 на РОР, отвеждайки я на екзотично пътуван...

All fashion преди 13 години


1. Рекламната кампания на ck one пролет 2011


Рекламната кампания на линията на Calvin Klein ck one за пролет 2011 се появи миналата седмица.

Заснета от Стивън Майзел, тя включва над 30 модела, затворени в малка стая, които танцуват, смеят се и се спорят, облечени(съблечени) в дрехите от линията. Сред популярните лица ще видиш Аби Лий Кершау, Лара Стоун и Алис Делал.

Колекцията е първата с етикет ck one, която включва парфюм, бельо и деним.

Виж по-долу и кратък откъс от рекламата.

CKONE from The Cool Hunter on Vimeo.

 

2. Първите кадри от изложбата Savage Beauty в памет на Alexander McQueen в Музея Метрополитан



Въпреки че изложбата Savage Beauty в Института по Облекла на Музей Метрополитан ще отвори врати чак на 4-ти май, кадри от нея бяха представени от Ана Уинтър миналата седмицата в хотел Ritz в Лондон. На събитието присъстваха Саманта Камерън, Сара Бъртън, Стела МакКартни, дългогодишна приятелка на МакКуин и беше страхотна възможност на американците да благодарят на британците, че им заемат шедьоврите на гениалния дизайнер.

Много от дрехите са подбрани от архивите на МакКуин в Лондон и за пореден път ни напомнят за гениалната му работа.

3. Missoni x Converse



Converse пускат третата си лимитирана колекция от дамски и мъжки кецове в колаборация с Missoni от серията Converse Chuck Taylor. Следвайки успеха на колекцията от миналата година, Converse и Мissoni пуснаха два нови модела за новия сезон. Колекцията включва емблематичните принтове с цветни хоризонтални линии, използвайки силуета на Converse First String Chuck Taylor All Star, създаден за американската армия през 60-те. Всяка от обувките ще бъде произведена в ограничени количества и ще се предлага в бутиците на Missoni по света от март срещу $200.

4. Ангелите на Victoria’s Secret в последния брой на Карин




Последният брой на френския Vogue, режисиран от Карин Ройтфелд се очертава повече от горещ. След като сложи Саския Де Брау на корицата си, както и в ултра провокативна фотосесия в броя, ангелите на Victoria’s Secret са съвсем логично продължение на секси историята на мартенския брой.

Най-майсторският елемент в случая е как изваяните модели превръщат нелепите кадри в приказка.

5. Samantha Gradoville за POP пролет/лято 2011

 

Sean & Seng снимат Samantha Gradoville за броя пролет/лято 2011 на РОР, отвеждайки я на екзотично пътуване в приказните пейзажи на Тайланд, като заснемат едни от най-красивите модни кадри, правени със слон.

Стилизирана от Тамара Ротстайн, Саманта носи най-цветнитете принтове за сезона, сред които разпознаваме Versace, Max Mara, Prada, както и някои свежи плодови аксесоари от Topshop.


 

More All fashion