Следва

The daymaker: Най-пухкавото момиченце

Честита Баба Марта!

Tвоето Мартенско пожелание от нас е споделено. Сладкият мъфин с бяла глазура получихме като вкусна картичка на...

All About Life преди 13 години

Tвоето Мартенско пожелание от нас е споделено. Сладкият мъфин с бяла глазура получихме като вкусна картичка на редакционната ни поща, направен от ръцете и душата на Людмила Слокоски от Salted Lemons, която преди време приготви специално за нас коледните сладки с канела. А те пък, уверяваме те, стават чудни и през март!

Честита Баба Марта, най-хубавото на страниците на ViewSofia тепърва предстои - все пак ни чака сериозно пролетно зареждане, така че бъде нащрек!

Ако пък ти се иска да поднесеш точно такъв мъфин довечера, ето една рецепта от нашия архив, проверена, изпробвана и често удостоявана с внимание през уикенд (тук). Трябват ти допълнително само нещо червено, нещо зелено и нещо за разкош!





 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.