Следва

Синя топлина

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Жизел отново е на линия след раждането на детето си и е точно толкова очарователна колкото и преди. Пред

All fashion преди 13 години

Жизел Бюндхен от Хеди Слиман за V Magazine #70

Жизел отново е на линия след раждането на детето си и е точно толкова очарователна, колкото и преди. Пред обектива на Хеди Слиман тя позира във визията, в която най-много обичаме да я виждаме – небрежен секси рок-пънк стил.

Тя е сред малкото способни да изглеждат прекалено секси, облечени в тези дрехи и това е наистина похвално. Кадрите са заснети за седемдесетия брой на списание V.

Prada с ново видео

Няма нещо, което да ни накара да харесваме по-малко тази колекция. Тя и най-вече всички аксесоари в нея са в нашия пролетно-летен топ три, а след закачливото видео, което представя кампанията на марката сега виждаме и това видео:



То е заснето, за да представи каталогa към мъжката и дамска колекция, с който се сдобихме и ние съвсем наскоро и трябва да признаем, че е впечатляващ, цветен и най-вече колажиран, точно колкото и видеото.

Riccardo Tisci за шейсетия юбилеен брой на The Visionaire



Рикардо като дизайнер и глава на Givenchy е гост редактор и куратор на новия юбилеен 60-ти брой на The Visionaire. Темата на изданието е съвсем очаквана – религията. Тя е изключително често срещан мотив в дизайните на Тиши.

А първите кадри на изданието с твърди черни кожени корици са меко казано впечатляващи. Остава да видим и работата на всички други контрибютори. Само ще споменем няколко имена – Карл Лагерфелд, Карин Ройтфелд, Паоло Роверси, Франка Созани и още доста.

Сара Бъртън ще направи роклята за сватбата на Кейт и Уилям



Жената, която беше дясна ръка на покойния Маккуин и която пое ръководството на модната му къща след смъртта му, ще бъде дизайнер на сватбената рокля на Кейт Мидълтън. Това е последният изключително достоверен слух според Sunday Times. А според нас, ако всичко е истина, това е една прекрасна новина. Абсолютно сигурни сме в таланта на Сара.

Adele на корицата на The Gentlewoman



Третият брой на списание The Gentlewoman ще бъде по-прекрасен от всякога. И то само заради страхотната носителка на няколко награди Грами Adele, която покори всички класации с романтичния си и необикновен глас. А списанието можеш да си купиш в Salon Olfactive на Раковка 145.
 

More from View Sofia

More All fashion