Следва

83те награди на Американската филмова академия с MOËT & CHANDON

The daymaker: Идеалните обувки

За идеалния мъж може да се чака дълго, но за идеалните обувки няма време. Те не са ниски, нито пък...

All About Life преди 13 години

aymaker.... Или всичко, което буквално може да направи деня ти.

За идеалния мъж може да се чака дълго, но за идеалните обувки няма време. Те не са ниски, нито пък гарантираме, че ще са удобни за градски препятствие, но бъди сигурна, че в тях винаги ще си достатъчно секси, за да не излизаш от строя, ще ги носиш и с малката черна, червена, бяла, зелена или каквото си пожелаеш рокля.

Идеални са за панталона, късите кожени гащи, можеш да ги обуеш през пролетта, лятото, есента и зимата дори (само ако има червен килим), ще се почти незабележими, но пък ще се познават отдалеч. Просто перфектните!

С малка платформа, в цвят nude, защото той вечно ще отива на кожата ти, с голямо деколте, заострен връх и отличителен белег - червената подметка. Защото са Christian Louboutin.

Цената им е 380 евро в net-a-porter, но това е сериозна инвестиция, от която може да се възползва дори и дъщеря ти!

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.