Следва

We love: Sassa Björg от Мила Атева

Андрей Пеич би променил пола си зa договор с Victoria’s Secret

Звездата от мъжките и дамските модни подиуми Андрей Пеич заяви, че би обмислил операция за промяна на пола, ако американската линия...

All fashion преди 13 години

Звездата от мъжките и дамските модни подиуми Андрей Пеич заяви, че би обмислил операция за промяна на пола, ако американската линия секси облекла, Victoria’s Secret му предложат договор.

„Предполагам ще ми се наложи, нали? Не мога да си го представя по друг начин,” заяви моделът след ревюто на Jean Paul Gaultier за сезон есен/зима 2011. „Но в момента съм доволен от това, което съм.” Сръбско-австралийският модел вече има зад гърба си редица ревюта и кампании, включително за Jean Paul Gaultier и Marc Jacobs, както и десетки фотосесии за Vogue, W и т.н.

Обсъждайки бъдещите си творчески планове, Андрей не изключва кариера в киното или телевизията.

 

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 20 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 2 дни

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...