Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Защо Блейк Лайвли е толкова модерна?

Напоследък виждаме името и снимката на актрисата поне по два пъти на ден. Без значение дали наднича от кампания, червен килим или корица, сега е времето на Блейк...

All fashion преди 13 години

Напоследък виждаме името и снимката на актрисата поне по два пъти на ден. Без значение дали наднича от кампания, червен килим или корица, сега е времето на Блейк. Всички я обичат и ето как обясняват любовта си.

Започваме със списанията, които я издигнаха. Vogue, които не само я поставиха на три свои корици, но и я обявиха за явна модна икона, казват: „Тя е момиче от Малибу, което може да носи Chanel и точно тук се крие този шик, характерен за двата бряга, който никой в Америка не притежава в момента.”

Според редактора на Allure Линда Уелс - втора корица с Лайвли беше най-продаваният брой на списанието - „тя е живо, дишащо човешко същество, което се усмихва. И ти се чудиш, защо трябва да е толкова трудно. Кои да предположи, че анти-бунтарят, изведнъж ще разбунтува света на модата? След това, добавяш и факта, че не си проси ареста, няма намерение да обръсне главата си или да завърши в клиника, но въпреки това прави достатъчно, за да бъде забелязана. Това е перфектно за дизайнери и редактори. Тя е сигурен залог.”

В случая на Карл Лагерфелд, това най-лесно се разбира, щом погледнем първата снимка от кампанията й за линията чанти на Chanel. Christian Louboutin от своя страна кръсти чифт сандали на нея.



Следващият дизайнер, омаян от чара на Блейк, е Майкъл Корс, който обяснява всичко така: „Повечето актриси са свикнали да играят ролята на анти-скучна, твърде-готина-за-училище, заключена в клуба с месеци медийна принцеса, но в Блейк има нещо толкова оптимистично.”

Звездата на Gossip Girl казва за себе си, че винаги е вярвала в позитивното мислене. „Когато имам лоши дни, просто ям много шоколад и танцувам на саундтрака на Цар Лъв. Малко е странно, но е вярно.” 


 

More All fashion