Следва

За първа пролет

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Първо се появи Аня Рубик с обица на носа и първата си корица за списание i-D, последвана от Лейди Гага...

All fashion преди 13 години


1. Кориците за пролетния брой на i-D


Първо се появи Аня Рубик с обица на носа за първата си корица на списание i-D, после - Лейди Гага, снимана от Марио Виванко и облечена естествено в Mugler. Не можем да не отбележим факта, че това е най-облечената корица за пролетния йм брой.

След тях голите топ модели със слогани more clothes inside продължиха да изникват като лица на кориците на списанието.

Видяхме Карли Клос и Джордан, които си поделят една шапка, а заедно с тях и четвъртата корица с трите неверояни тела на Меган Колисън, Тати Котийар и Шу Пей.

2. Pamela Love for Topshop


гривна Tualon Cuff

Слуховете, че Памела Лав ще прави колекция с по-достъпни бижута - вече сме ти разказвали за гривните й по няколко хиляди паунда - се оказаха верни. Колаборацията ще се осъществи с масовия лейбъл Topshop. Дизайнрът лично потвърди слуха на своята страница в Twitter, което силно ни зарадва.

Колекцията се очаква в магазините през април и ще включва, както и предполагахме, доста нокти, ками и шипове.

3. Флоренс във Vogue САЩ



Флоренс от британската банда Florence and the Machine успя да пробие в САЩ. Напоследък я виждаме на почти всеки червен килим, където винаги изглежда зашеметяващо в рокли висша мода, появи се и в Gossip Girl. Най-убедителното доказателство за това е фотосесията й в модната библия на Америка, заснета от Тим Уолкър във визия, в която много ни напомня на Карен Елсън.

Тя изглежда просто прекрасно!

4. Искаш ли тоалет от ревюто есен/зима 2011 на Thierry Mugler, направен специално за теб?


Thierry Mugler есен/зима 2011

Ето ти една доста по-значима причина да станеш фен на модна къща във Facebook, не само за да видиш първи видеото към новата им рекламна кампания.

Един щастливец, който хареса страницата на Thierry Mugler в лицевата книга ще спечели една от визиите от ревюто им есен/зима 2011, избработена специално за него. Победителят ще бъде избран на 29 март. Забележи, че визията не включва обувки и аксесоари.

5. Кейт Мос за Dior Addict

 
 
Модният свят очакваше със затаен дъх цялата реклама на Кейт Мос за червилото Dior Addict, след като преди дни излезе 30-секунден телевизионен вариант.

Кейт е невероятна в перфектно русата си коса, с котешкия поглед и розови устни, а действието й в клипа се простира от хотелската й стая до ревюто на Dior пролет/лято 2011, без следа от Галиано.

Режисьор на клипа е Jonas Ackerlund.
 

More All fashion