Следва

Докосни униката

Френски величия

Филип Старк е известен френски дизайнер и може би най-значимото име в New Design Style. Получава солидно образование в Париж. Основава...

Fashion преди 16 години
Филип Старк<@SITE_URLstrong> е известен френски дизайнер и може би най-значимото име в New Design Style<@SITE_URLstrong>. Получава солидно образование в Париж<@SITE_URLstrong>. Основава фирма за надуваеми предмети, на която е арт директор в сътрудничесво с Пиер Карден<@SITE_URLstrong>.

Има впечатляващи интериорни изпълнения, смели решения в екстериорните планове.

Проектитира стоки за бита – четки за зъби, столове, лампи, превозни средства. Неговите продукти стилизирани, модернизирани и органични, за създаването им са използвани необичайни комбинации материали – стъкло и камък, пластмаса и алуминий, плюш и хром...

Кариерата му набира сила, след като му е поверено декорирането на частното жилище на президента Франсоа Митеран<@SITE_URLstrong>.

Оттогава той работи като интериорен и продуктов дизайнер.





http:@SITE_URL@SITE_URLwww.philippe-starck.com@SITE_URL<@SITE_URLa>

More from View Sofia

More Fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.