Следва

Бърз шопинг в интернет в пет горещи точки

Модните упражнения на Лили Алън

За близо 4 години творческа кариера, младото откритие на британската поп музика и лице на Шанел Lily Allen...

All fashion преди 13 години

За близо 4 години творческа кариера младото откритие на британската поп музика и лице на Шанел Лили Алън/Lily Allen, обяви новото си амплоа на дизайнер с модна колекция, която ще дебютира през юни 2011 под собствения й лейбъл Lucy In Disguise.

Марката бе създадена миналата година съвместно със сестра й Сара Оуен, а първата стъпка в начинанието им бе винтидж магазин, който двете откриха през септември 2010.

Вдъхновението на младата дама е повлияно от модния й опит в Шанел, но въпреки това стилът й се различава от този на френската марка.

Nadia Jones, която е творческият директор на британския лейбъл Oasis, помага с изграждането на стила на дрехите Lucy In Disguise, обединаващ модата през 30-те и 40-те години на миналия век.

Тъй като в колекцията присъстват основно флоралните мотиви, които разцъфтяват тази пролет при повечето дизайнери, се очаква това да повиши интереса към Лили и сестра й.


Илюстрациите по колекцията

Бъдещите предложения ще включват както рокли от 30-те и 40-те години, също и вдъхновения от известни места и личности, чиито имена ще носят моделите.

Колекцията първоначално ще бъде представена във веригата Harvey Nichols в Англия, след което ще бъде разпространена в още 70 магазина по света, както и в Lucy in Disguise в Лондон. Роклите ще бъдат продавани на цени между 95 и 350 британски лири.


Илюстрациите по колекцията

Очаква се Лили Алън да опровергае всички скептици, които се съмняват, че мястото й е в света на модата.
 

More All fashion