Следва

Бохемско

Бельото и как да го "скриеш" добре

Колкото повече слънце виждаме навън, толкова по-пролетно се чувстваме, което означава, че и мислите ни се...

Fashion преди 13 години

Колкото повече слънце виждаме навън, толкова по-пролетно се чувстваме, което означава, че и мислите ни се насочват към по-леки, по-тънки и по-прозрачни дрехи.

С прибавянето на всяка нова пролетна придобивка към гардероба ни обаче, не бива да забравяме и онова, което се крие под дрехите, а именно бельото. В тази връзка няма нищо по-ужасно от това да носиш неподходящо бельо под невероятна пролетна рокля.

Ето ти няколко съвета как да избегнеш най-ужасните грешки.

1. Телесният цвят

Бялото бельо не изчезва под бели дрехи, просто си го избий от главата.



От това те спасява само бельото в телесен цвят, затова носи такова под всяка дреха, която пропуска цветове, освен ако не искаш всички погледи да са вперени именно в бельото ти.

2. Ако ще се вижда, да е едноцветно

\

Тенденцията да носим прозрачни дрехи е голям хит без съмнение, особено ако си с красива дълга прозрачна рокля и под нея се вижда бельото ти. Но в тези случаи не си и помисляй да имитираш дъгата. Придържай се към един цвят или блок от цветове за горната и долната част на бельото. За целта има комплекти, които просто са създадени да показват, но внимавай – не бива да бъркаш супер секси с евтина визия.

3. Комбинезонът


Triumph Lace Sensation Bodydress

Отдавна отминаха дните, в които дамите носеха комбинезони под всичко, което всъщност не е чак толкова лошо нещо само по себе си. Да не забравяме обаче, че те се набират и изскачат под прилепнали материи и вталени дизайни. Но с огромното разнообразие от секси и прекрасни комбинезони на пазара днес, нямаш извинение да не изглеждаш прекрасно в най-малките си пролетни рокли.

4. Никакви следи от бикини


Магдалена Фраковяк за Numero #121

Това е най-простото и въпреки това най-нарушаваното правило. Ако носиш тесни панталони, отдолу сложи стринг! Няма по-ужасно нещо от прилепнала рокля или панталони, под който си личат ръбове на бикини.

5. Скрий презрамките на сутиена

ВНИМАНИЕ! НИКАКВИ СИЛИКОНОВИ ПРЕЗРАМКИ! Колкото и да в невероятно, виждаме стотици всяко лято, че и през зимата.



Знай, че няма нищо лошо в това сутиенът ти да се подава под топа ти през деня, но не му позволявай да изскача, когато си се постарала най-много с аутфита си. Има достатъчно удобни възможности, които пасват на много различни стилове, затова всичко, от което се нуждаеш, са един или два сутиена, с които да започнеш.
 

More Fashion