Следва

Как го прави тя - Клаудия Шифър

Пенелопе Крус отпразнува своята звезда на Алеята на славата в красива рокля в стил 50-те

Само три месеца след като роди син на испанското божество Хавиер Бардем, Пенелопе изглежда е великолепно в...

All fashion преди 13 години

Само три месеца след като роди син на испанското божество Хавиер Бардем, Пенелопе изглежда великолепно в лилавата си рокля и високите платформи на Лобутен, докато слага отпечатък на звездната алея в Холивуд.

Причината Джони Деп да е до нея е участието й в най-новия филм “Карибски пирати: В непознати води”, който излиза на екран в Disney Digital 3D и IMAX 3D на 20 май тази година.

Хавиер Бардем пък гордо демонстрира подкрепата си с присъствието му на церемонията и доказва предположенията ни, че невероятният изглед на г-жа Крус не се дължи само на изящните й китки и прелестната дантелена рокля в стил 50-те на L'Wren Scott - този горещ мъж я обожава и това й личи отдалеч.

Звездата на холивудската алея на славата е голямо признание за испанската актриса, която е покорявала и големи европейски, и холивудски режисьори.


 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.