Следва

Spring Remix: Точки + райета

Б като Библия - Б като Блог

Всички предложения, които събрахме от необятното интернет пространство, имат за цел да освежат аутфита, а и настроението ти в сивото пролетно време...

All fashion преди 13 години

Този път посвещаваме селекцията си от идеи изключително и само на стайлинг съветите. Всички предложения, които събрахме от необятното Интернет пространство, имат за цел да освежат аутфита, а и настроението ти в сивото пролетно време. Наблегнахме на детайлите, които са черешките на всяка модна комбинация и които предразполагат към вечна игра на въображението.

Броеницата

Популярната напоследък практика да редим половин дузина гривни около часовника си или пък няколко часовника на едната ръка, можеш да разчупиш с броеница. Със сигурност имаш една от някое пътуване до южната ни съседка или пък като наследство от дядо. Ако ли не, има достатъчно места, от където можеш да си набавиш. Коварното при броениците е, че независимо от религията, за която са предназначени, броят на мънистата им никога не е достатъчно удобен, за да си ги увиеш около китката.

Предлагаме ти да решиш проблема си в две стъпки. Първо, замени връвта на броеницата с тънък ластик. Второ, отнеми няколко мъниста, докато получиш идеалния брой – все пак целта ти е модна, а не религиозна.

via jak&jil

Как шалчето действа на мъжете



При мъжете и най-малкото кривване се забелязва и отбеляза, като промяната в парфюма, прическата, новата чанта, новите джинси и колкото по-суетни са екземплярите от силния пол, толкова по-трудно правят резки завои от добре научената и доказала се класика.

Ето защо, когато видим някой, който разчупва статуквото, му сваляме шапка, диадема, фиба и каквото имаме по главата. Такъв красив пример са мъжете, осмелили се да сложат копринен шал. Особено, ако шалът е в ярък цвят и е добавка към суитчър или костюм с панталон и сако. Вариантите по-горе са с шалчета Hermes, но не мислим, че те са единствени допустими в един casual аутфит.

via The Sartorialist

Пола от риза




Към тази идея автоматично прикачаме етикета Гениалните прости неща.

Смятаме, че нито е прекалено екстравагантна, нито е сложна за осъществяване, така че, комбинирана с едни хубави обувки и чанта, както е показано на снимките, може да ни осигури ден, пълен с приятни емоции.

via PARK & CUBE

Като френския флаг



На пръв поглед хрумката може да ти изглежда доста инфантилна, но всъщност комбинациите се получават много интересно и добре. А и страните по света наброяват няколко стотици и няма да споменаваме провинциите, областите и футболните отбори, които също имат свои флагове.

Така можеш да превърнеш всеки ден в едно малко предизвикателство за самия теб, като си поставиш за задача да се обличаш в тоновете на нечие знаме.

via The Blonde Salad



 


 

More All fashion