Следва

Розов вторник

Избрани модели на Blumarine и Blugirl в бутика на Astella Atelier

След като засякохме Аля Милушева на ревюто на Blumarine в Милано тази зима, знаехме, че нещо се готви на...

All fashion преди 12 години

След като засякохме Аля Милушева на ревюто на Blumarine в Милано тази зима, знаехме, че нещо се готви на българска почва.

През лятото на 2011-та в феновете на създадената през 1977 година италианска марка Blumarine ще сe радват на появата им в бутика на българската дизайнерка на бул. Витоша 68, с избрани модели от casual линията на есенно-зимната колекция на Blumarine и Blugirl.

За дебюта на италианските брандове у нас Аля Милушева е подбрала модели, които предлагат елегантността и индивидуалността на нейните вечерни тоалети, в линия за ежедневието на модерната, делова жена.

Вдъхновени от философията и стила на Ана Молинари за Blumarine и Blugirl от Astella Atelier вече работят по подготовката на колекция „Есен-зима 2011”, която ще отразява по нов начин избрани модели от предстоящата колекция на Blumarine.

Идеята за „Колекция върху колекцията” надгражда традиционното схващане за нова линия дрехи инспирирани от световна марка.



Избрани модели от есенно-зимната колекция на Blumarine и Blugirl може да намерите от месец юни в бутик Astella Atelier на булевард Витоша 68.
 

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.