Следва

Смел ли е той? Мъжът в Just Cavlli пролет-лято 2011

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Карл резервира един от най-скъпите хотели в света, разположен във френската Ривиера година преди шоуто, запълвайки го с топ модели....

All fashion преди 12 години

Колекцията Chanel Cruise 2012

Карл резервира един от най-скъпите хотели в света, разположен във френската Ривиера година преди шоуто, запълвайки го с топ модели и знаменитости за ревюто на своята Cruise колекция за Chanel. Към това добавяме и аксесоарите от истински диаманти и перли.

Колекцията е една безкрайност от опции, виждаме всичко от плажни до сватбени облекла, което е умен комерсиален ход, като имаме предвид, че колекцията Cruise престоява в магазините много повече от всяка друга колекция, която Карл прави за лейбъла.

Въпреки тази разпиляност на колекцията, има няколко артикула, на които със сигурност предричаме силно бъдеще – широките дълги панталони с цепка до средата на прасеца, плаващите дълги рокли, както и тези с три-четвърти дължина.

Карен Елсън за Nine West




Карен е не само модел, певица и муза на половината моден свят, но от скоро работи и по дизайните на собствената си линия с винтидж привкус за Nine West. Колекцията й ще бъде част от линията Vintage America на бранда и ще се появи в магазините през август. Нямаме търпение.

Азиатският брой на V




Новият изцяло азиатски брой на сп. V се появява точно в момента, в който ни заливат с шокираща честота броеве с изцяло черни или пък азиатски модели. В него има интервю на Кейт Мос с основателя на Shanghai Tang Дейвид Танг, интервю с актрисата Нанси Куан, която току що направи документален филм за кариерата си, признавайки, че на малцинствата все още им е трудно да си намерят работа в САЩ, особено на азиатците. „Азиатка над 40? Забравете.” Към всичко това получаваме и фотосесии с някои от най-горещите азиатски модели в момента.



В броя можеш да прочетеш и последното интервю на азиатския артист Ai Wei Wei, които вече над месец е арестуван, заради документалните си филми, в които излагаше корупцията в Китай.

Кристал Рен за Tush



Models.com нарекоха модела Кристел Рен и фотографа Елен фон Унверт перфектната комбинация, заради снимките им за сп. Tush. Напълно сме съгласни.

Рекламната кампания на L'Air на Nina Ricci 



Главната роля в кампанията е на модела Норийн Кармоди, която влиза в образа на млада жена със секси къса прическа, която изследва пролетен Париж с фотоапарата си. Снимките са на Раян Макгинли, а ароматът следва класическия парфюм на лейбъла L'Air du Temps, посветен на младите дами.
 

More from View Sofia

More All fashion