Следва

Всичко в деним

10-те най-сексапилни модни дизайнери

Има няколко причини да обичаме ревютата на любимите ни дизайнери...

All fashion преди 12 години

Има няколко причини да обичаме ревютата на любимите ни дизайнери.

Първо - въображението им е бездънна яма и не можем да му се наситим, затова не само следим най-новите им модни хрумки по време на седмиците на модата, но и си ги преглеждаме редовно за допълнително вдъхновение.

Второ - моделите - завиждаш им за перфектните тела; критикуваш ги за малкото килограми; чудиш се на природата, как е възможно да създаде такова лице и такива крака в едно и т.н. - безспорно, те са второто най-атрактивно нещо в едно модно шоу.

Трето - последно, но не на последно място има още една причина да доглеждаме любимите ревюта до край и това е появата на любимия ни мъж на сцената. Е, след всички "богове", разходили се по подиум на Dolce & Gabbana, Стефано и Доменико изглеждат като пиленца, но ето ти 10 господа, които наистина си заслужават 35 (средно) модела чакане. 

1. Рикардо Тиши - Givenchy



Италианец, завършил в Лондон, работещ в Париж. Спрягат го за новия главен дизайнер на Dior, но до есента слуховете няма да бъдат потвърдени, така че, за сега той е геният, който стои зад великолепните колекции дамски и мъжки обелка, аксесоари и висша мода на Givenchy.

2. Лазаро Хернандес - Proenza Schouler



Лазаро (вдясно) е по-сексапилният и казват по-забавният от двете половини зад Proenza Schouler. Той е американец с кубински произход и е наричан "момчето чудо на Седмо Авеню", боготворен от куп знаменитости, за които казва: "Мисля, че хората, които куват нашите дрехи живеят в паралелна вселена. Те са прекалено скъпи, дори ние не можем да си ги позволим."

3. Никола Геские - Balenciaga


 

Въпреки че е французин по произход, дизайнерът не обича да го ограничават с Франция. С годините той успя да превърне Balenciaga в лейбъл с международно звучене и признава, че е вложил толкова много в модната къща, че ако днес трябва да създаде лейбъл Nicolas Ghesquiere, няма да може.

4.  Оливие Рустейн - Balmain



На какво е способен заместникът на Кристоф Декарнен и новият главен дизайнер на Balmain можем само да гадем и предстои да разберем на есен. За сега знаем само, че е французин, едва на 25 години и му предстои сериозното предизвикателство да запази огромните продажби на Balmain. Освен това Рустейн е мулат и имайки предвид консервативната в много отношения мода и факта, че френска модна къща с голяма история наема черен мъж за художествен директор, той е още по-интересен.

5. Джоузеф Алтузара - Altuzarra



От време на време се появява дизайнер с достатъчно умения, за да очарова редактори, достатъчно чар, за да съблазни знаменитости, както и достатъчно добър усет към детайлите, за да ни накара да вярваме, че може да се задържи за известно време. Точно това прави французинът, живеещ в САЩ, Джоузеф Алтузара, които вече 5 сезони ни показа колекциите под собственото си име.

6. Том Браун - Thom Browne/Moncler Gamme Bleu



Том Браун е американски шоумен. Холивудски актьор, превърнал се в шивач на звездите, той представя своите мъжки (а от скоро и дамски) облекла във вид на открити театрални модни ревюта. Неговата версия за модата е може би странна за някои. Дали, защото пропорциите на костюмите му са твърде ограничителни, или модните му подиуми са прекалено детайлни, но на пръв поглед умишлената извратеност на Том Браун е някак естетически красива.

"От самото начало, аз просто съм правил нещата по моя начин", обяснява той. "Нещата стават много по-лесно, когато не си ограничен от правилата."

7. Никола Формичети - Mugler



Никола Формичети, YEAH! Тери Ричардсън... по-скоро не. Никола е гениален и живото потвърждение за това е самата Лейди Гага, а отскоро и колекциите на Mugler.

8. Thakoon Panichgul - Thakoon




Познат е с минамалистичните си и едновременно лишени от простота дизайни. Модерната му естетика, придържаща се към земната палитра, може да не е революционна, но пък знаменитостите, които не търсят авантгард, си падат по нея. И по него също.

9. Том Форд



Той е талантлив, той е висок, той е ужасно, ама ужасно секси, и ние нямаме нищо против да го виждаме отново и отново в рекламните кампании на марката му.

10. Марк Джейкъбс



Скандален, провокативен, носи поли, тялото му блести, мускулите и татусите му са безчет, модните му творения са съвършени и най-вече - той е безкрайно секси!
 

More from View Sofia

More All fashion