Следва

Ах, тази Мария! Невероятните странности на една съвременна Снежанка и нейните модни страсти

Пожелахте да прочетете: Още 10 много секси модни дизайнери

След като миналата седмица ти показахме 10 от най-сексапилните дизайнери изобщо, ти и ние се убедихме, че 10 готини момчета са крайно недостатъчни.

Fashion преди 12 години

След като миналата седмица ти показахме 10 от най-сексапилните дизайнери изобщо, ти и ние се убедихме, че 10 готини момчета са крайно недостатъчни.

Затова тази седмица събрахме още 10 (част, от които са препоръчани от теб) още по-готини и секси.

Ето ги и тях:

1. Милан Вукмирович


Мечтата на всяка модна блогърка. Мъжът, чието лице е създадено да носи Ray Ban. За него казват, че ако днес Бенджамин Франклин беше жив и се интересуваше от мода, вероятно щеше да води живот, подобен на този на Милан.



До скоро беше главен дизайнер на Trussardi, но днес до името му се нареждат и определенията моден фотограф, както и редактор на L’Officiel Hommes. Наистина, какво повече може да иска една модна блогърка, страшно секси е на всичкото отгоре!

2. Стефано Пилати



Със своите удивителни очи и ясна дикция Стефано Пилати е едновременно чувствителен и уверен в себе си, което го прави и неустоим, въпреки че като че ли тази увереност идва чак през 2004 (бил е на 38), когато се осмелява от асистент на кой ли не да оглави една от най-големите модни къщи Yves Saint Laurent.

3. Игал Азроуел



Започва кариерата си през 1998, след година се появява на седмицата на модата в Ню Йорк, а днес е един от най-влиятелните американски модни дизайнери. Роден е в Израел, има френско-марокански произход и живее в САЩ. Тази комбинация от националности вероятно е причината за уникалния му стил в модно отношение и привлекателната му леко екзотична визия.

4. Кристофър Бейли



Бейли се изкача до върха на модния свят, след като започва управлението си в Burberry, превръщайки луксозната къща в бранд, който може едновременно да бъде носен от баща, работещ на Уолстрийт, както и от бунтуващите му се деца. Всичко това става толкова бързо и цялостно, че е трудно да повярваме, че Бейли е едва на 40.

5. Крис Ван Аш



Белгийският дизайнер Крис Ван Аш освободи Dior Homme от скини силуетите на Хеди Слиман. Въпреки това с времето си извоюва правото да не бъде сравняван с предшественика си и днес е един от най-добрите дизайнери на мъжки облекла като оглавява не само Dior Homme, но и собствения си лейбъл KRISVANASSCHE.

6. Айдер Акерман



Всичките му колекции имат нюнси на драма, екстремна женственост и сексапил, но не пошло, а по някакъв крайно красив начин. В колумбийския му поглед също намираме драматизъм, но и силен латиноамерикански огън, които го правят толкова секси.

7. Ердем Moралиоглу



По-познат е само като Ердем и е британски дизайнер с турски произход, роден в Канада. Точно както в случая с Игал Азроуел смятаме, че това обяснява всичко или поне много.

8. Хеди Слиман

Хеди Слиман промени мъжката мода, а освен това успя и да си извоюва мястото сред най-добрите модни фотографи.



Казват, че е трансформирал мъжкия силует толкова силно, че след време всички го копираха в колекциите си. Целият този успех обаче той обяснява с “Занимавам се само с това, което ме забавлява. Ако не е забавно, спирам и намирам ново. ” Така днес от дизайна на дрехи, Слиман се е отдал на фотографията. Можеш да разгледаш тук.

9. Питър Дундас




Дундас внесе свежа кръв в модната къща с 63-годищна история Pucci. Нещо като младежко иконоборство. Той създаде шик, който не е мухлясал, лукс, който не накъртва, примесени с рок ен рол, без да е твърдо.

10. Дейвид Кома


 
Tой е едва на 25, а вече е любимец на Бийонсе, Кайли Миноуг и т.н. Едно от момчетата чудо на модата с най-очакваните колекции по време на последните седмици на модата в Лондон. Покрай всичко това в младостта си е безкрайно чаровен и секси.

More from View Sofia

More Fashion