Следва

Руслан Мъйнов запленен от чара на "жена си" Йовка

Изглежда Блейк Лайвли е новата Бар Рафаели в живота на Леонардо ди Каприо

Изглежда, че да е лице на Chanel не е единственото готино нещо в живота на Блейк Лайвли в момента. Оказва се, че...

Лица преди 12 години

Изглежда, че да е лице на Chanel не е единственото готино нещо в живота на Блейк Лайвли в момента. Оказва се, че тя има романтична връзка с един от най-желаните мъже от времето на хита на Джеймс Камеран Титаник насам – Леонардо ди Каприо.

Въпреки че отношенията им не са нито потвърдени, нито отречени, двамата се появяват заедно напоследък, държейки се за ръце по време на съвместна им почивка в Монте Карло.

Лео е необвързан отскоро, след 6-годишна връзка с модела Бар Рафаели и вече бе видян с 23-годишната Лайвли на нощна разходка, както и на разходка с яхта по Френската Ривиера, придружавани от режисьора Стивън Спилбърг и съпругата му. Въпреки звездната компания се говори, че двамата са имали очи само един за друг.

Двойката се среща за първи път по време на прослушване за Великия Гетсби миналата година. Тогава Блейк загуби ролята на Дейзи от Кари Мулиган, но очевидно е спечелила нещо доста по-ценно - сърцето на актьора.

Предвид статистическите данни до сега тя се вписва идеално в критериите на Леонардо – дългокоса, руса, с дълги крака и красива усмивка, ще почакаме и ще видим на къде ще ги отвее бризът на Ривиерата.
 

More Лица