Следва

Да или не на разпятие вместо ток?

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Честно казано, това са едни от най-красивите снимки, на които сме попадали напоследък...

All fashion преди 12 години

Дрий Хемингуей за Vogue Великобритания, юни 2011

Честно казано, това са едни от най-красивите снимки, на които сме попадали напоследък. Цялата сесия си заслужава да бъде видяна с всичката доза романтика и рафинирана красота, която струи от нея. Дрий е прекрасна в кадрите, заснети като от филм от Том Крейг за юнския брой на английското издание на Vogue. Накараха ни да си мечтаем за лято, градини, залези, рокли Chloe’. Все красиви неща.

Гергана Попова за Jaspal

Това е нещо, на което попаднахме вчера, и с което сме безумно горди. Българският модел Гергана Попова, която работи в Тайланд изключително успешно, е лице на първия парфюм на Jaspal, тайландският магнат в модната търговия (мисли Selfridges).

Ето две от видео рекламите, съпровождащи кампанията:







Марио Тестино ще снима и сватбата на Кейт Мос



Той може и да направи само годежните снимки на кралското семейство, но само една е тази Кейт, която ще получи пълен пакет услуги от великия Тестино. Мос винаги е била муза на фотографа, а сега The Daily съобщи, че той е потвърден като официален фотограф на сватбата на Кейт и Джейми Хинс на втори юни. Оттук можем да кажем само едно нещо. Убедени сме, че снимките ще бъдат „wow”!

Първи кадри за наградите на Съвета на модните дизайнери в Америка



Страхотните Inez van Lamsweerde и Vinoodh Matadin пуснаха в Twitter няколко кадъра от тези, които правят в момента за кампанията, свързана с най-престижните награди за мода в Америка. Всички номинирани дизайнери, както и голяма част от най-известните модели е трябвало да бъдат снимани почти голи, по идея на фотографите, но както виждаме, единствено Марк Джейкъбс (естествено) е успял да си изпълни задачката напълно. Въпреки всичко любим на нас, както и на доста голяма част от интернет пространството, си остава кадърът на Аня Рубик с два листа хартия, защипани в косата.

Ванеса Круз за Deutsch #45, юни 2011




„Момичето от северната провинция” се казва цялата история, която разказват фотографът Nyra Lang и очарователната Ванеса. Ние обаче, най-много харесахме корицата.

More All fashion