Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Синьо, цветно, екзотично лято. Новите модни истории от Triumph

Обхванати от ваканционна треска, както впрочем всеки един от нас, дизайнерите на Триумф направиха истинско...

Fashion преди 12 години

Започнахме силно - с изобилните аксесоари за този горещ сезон, минахме през пролетната подготовка, а сега се готвим за лятото, показахме ти най-силните трендове при очилата и съвсем логично е да минем към най-важния плажен елемент от гардероба.

Обхванати от ваканционна треска, както впрочем всеки един от нас, дизайнерите на Triumph направиха истинско околосветско модно пътешествие, за да открият точната формула на това да си fashion и страхотна в тялото си в най-горещите точки на планетата в момента. И резултатът е фантастичен!

Сериите “Curaçao”, “Togo” и M2M разказват три модни истории за стил, които можеш да вземеш със себе си по време на лятната отпуска, заедно с последния роман на Лаура Ескивел или Исабел Алиенде.

Прекрасната природа на Карибите и екзотиката на Африка са отразени в моделите с живописни принтове в ярки цветове. Да, така се впечатлява пясъчната ивица в твоя периметър.



Но спокойно, ако мислиш, че не си влязла в достатъчно добра форма, макар че вече се подготвяме старателно за това, и в трите серии има модели, предназначени за дами с по-женствени форми. Т. е. превръщаш малкия дискомфорт в неустоимо оръжие. Шевовете, щампите и контрастните елементи са умело разположени във формите на кройките, а дълбочината на деколтето и бикините могат да се коригират чрез шнуровете, което буквално извайва силуета.

Моделите от колекцията на Мис Триумф за млади дами и такива с младежки дух са от бързосъхнещи материи, а връзките с мъниста са основен елемент в дизайна. Смелите принтове напомнят онези чудни и женствени 50-те, а цветовете хармонизират с настроението ти.

Още една хубава новина. При сериите М2М (mix to match) и Sloggy можеш да миксираш долната и горната част на банския си от различните модели. Стайлинг – наложен от много звезди по лазурните брегове на екзотичните острови.

Избери своя модел от магазините на Triumph още сега, ако не искаш в последни момента да няма точно твоя размер.
 

More Fashion