Следва

Наталия Гуркова с любовна афера у нас

We love: Клонираните атакуват. Вече!

Ако се вгледаш внимателно, почти от раз различаваш лицата на Алисия, Малина, Емилия, Гергана, Кати и Мария...

Лица преди 12 години

Ако се вгледаш внимателно, почти от раз различаваш лицата на Алисия, Малина, Емилия, Гергана, Кати и Мария, които няма как да не познаваш дори и да не слушаш тяхната музика, защото просто вече са навсякъде.

Броят е Април 2006, цената е 5.00 лева, а списанието - Егоист, в последните му години. Открихме я в архива си от стотици килограми стари издания на лайфстайл и модни списания, а после намерихме същия брой за левче на сергия на старо.

Пазим я като една от най-култовите корици на списанието икона, защото е като вечен пример на това как се развива бъдещото на чалгата у нас. Чалгата не като музика, която слушаш от съседната кола, а като култура и поведение, като силиконът, който днес всяка втора българка има поне на две места, като афиширането на евтиното, кича, леопардовото и златното.

Просто уникална корица! Ако пък можеш да си намериш броя, вътре ще прочетеш и дефинициите на думата чалга на няколко български учени и автори от списанието, както и още примери за чалга в живота, политиката и културата ни.

Поздрав на колегите ни от култовото издание! За някои от нас бе чест да работим заедно с тях.  

More Лица