Следва

Летен коктейл по всяко време на деня

Trend report - костюм от две части

От опит знаем, че когато бързаме сутрин, най-лесно спасяваме аутфита си с избора на рокля, гащеризон или...

Fashion преди 12 години

От опит знаем, че когато бързаме сутрин, най-лесно спасяваме аутфита си с избора на рокля или гащеризон - така получаваме горната и долната част от облеклото си наведнъж с едно усилие. След като основата е положена, добавяме само подходящите обувки, чанта, часовник и евентуално бижу, хващаме връхна дреха и скачаме да гоним метрото, защото задръзстванията няма да са толкова благосклонни като гардероба ни.

Това лято обаче гурутата на модата са се погрижили да разнообразят малко спасителните ти варианти, добавяйки още една възможност - комплектът от две части. Понятието е широко и обхваща всичко. Най-често го виждаме във формата на шорти и съответния топ. Но може да е изградено от дълъг елегантен панталон, пола, клин и т.н., комбинирани с елек, сако, пуловер, риза, жилетка или тишърт.

Свободата се пренася и в материите и цветовете - памук, трико и лен се потапят в неонови нюанси, шарени десени и земни цветове.

Тенденцията да носим костюми се завърна миналата зима, като беше силно застъпена и в колекциите за тази пролет, след като само до няколко сезона разделяхме сакото и го добавяме към джинси, а пък панталоните си носехме с обемни жилетки и тренчове.

Лятото се очервата лесно за носене. Наслади му се.

More Fashion