Следва

Първи в летния списък

Trend report: мъжки color blocking

Абслолютно наясно сме, че това е меко казано крайно и ще бъде заклеймено от 90% от мъжете в милата ни родина...

All fashion преди 12 години

Абслолютно наясно сме, че това е меко казано крайно и ще бъде заклеймено от 90% от мъжете в милата ни родина още в зародиш, но какво пък, тенденция е, яко е, ние го харесваме. И по-важното - има и такива мъже, които не ги е страх, без значение от разни наклонения и принадлежности.

Е, случва се да видим мъж с червени, зелени, сини или лилави панталони из София, но до color blocking ансамбъл не мислим, че ще се стигне. Не, че не искат, просто ги е страх и не го признават.

Затова подбрахме, ей така, няколко интересни аутфита за пример, онагледяване или назидание, ако щете. Разчитаме, че вече всички знаят какво означава color blocking, но все пак припомняме, че става дума за съчетаване на няколко ярки цвята на едно място, след което има точно два изхода - добиване на ефекта 'уау' или точно премерена доза цвят.

Препоръчваме за по-безстрашните, ако не искат да са прекалено разноцветни, да започнат с един цветен акцент - панталон, колан, чанта, вратовръзка и постепенно да привикват към цвета или просто да се облекат изцяло в няколко нюанса на един силен цвят. Ефектът е подобен и доста добър.
 

More All fashion