Хороскоп: ����������

10 декември - 16 декември 2018

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Ако сте родени под знака на Везни, тази седмица ще се занимавате със стари семейни проблеми и неразрешени случаи. Възможно е да се появят емоционални недоразумения между брачни партньори или други нежелани външни смущения в семейните ви отношения.
Ще разполагате в нужното и подходящото време, за да помогнете на млад човек да разреши личните или професионалните си проблеми. В любовен план ще постигнете компромис, който е важен за вас и за който работите от много време насам.

Ще посетите или проследите важно събитие в живота на човек, роден под знака на Козирог, Телец или Дева, като със сигурност няма да останете безучастни, но е много важно преди да предприемете каквото и да било действие, да прецените рисковете от въвличането ви в подобна ситуация и дали си заслужават.

Като цяло тази седмица избягвайте конфликти в дома си дори ако те се дължат на неопитност или измама от страна на ваш близък. Изговарянето и търсенето на основната причина ще бъде много по-важно за ситуацията.

Представителките на Везни ще имат интересна седмица особено по отношение на късмета си в своите действия и усилия. Ще постигате успехи с лекота, признание и най-важното - удовлетворение от постиженията си. През седмицата се очаква различни новини, предложения и информация да направят представителите на Везни оптимистични за развитието на важни неща относно бъдещето им.

Още от ViewSofia