Хороскоп: ����������

1 май - 31 май 2022

Везни, слънцето в Телец и във вашия сектор на промяна и трансформация дава шанс да намерите край на проблемите, които ви притесняват от известно време. Може да сте нетърпеливи да увеличите богатството си или да развиете нови бизнес възможности и ще сте наясно с областите, в които промяната е възможна и действието върху тях ще ускори темпото. Взаимоотношенията в живота ви блестят с обещания, когато прекрасната Венера влезе в Овен на 2 май, последвана от Юпитер на 10 май и Марс на 24-ти. Това може да бъде сбъдната мечта, ако сте се надявали на подновена страст в ключова връзка или възможност да се насладите на прекрасна и забързана романтика.

Меркурий става ретрограден на 10-ти и остава такъв до 3 юни, което ще повлияе на пътуванията и други важни уговорки, така че подгответе се добре предварително и съхранявайте всичките си важни документи на сигурно място. Това е много натоварен месец от гледна точка на астрологията, защото предстои и Лунно затъмнение в Скорпион на 15 май, което ще повлияе на финансовите ви решения. Може да се наложи да изберете начин на действие, който да помогне да промените положително паричните въпроси.

Преместването на Слънцето в Близнаци и във вашия сектор на пътуване и възможности на 20-ти ще ви вдъхнови да се пуснете в търсене на нови приключения. То остава там за престой от четири седмици, в коите ще се чувствате по-леки, по-ярки и нетърпеливи за изследване.

Венера, вашата планета-управник, се премества в Телец и във вашия дом на сила и мистерия на 28 май. Ще бъдете привлечени от ситуации и хора с влияние, но също така ще се насладите на по-близки и дълбоко интимни срещи. И накрая, Новолунието в Близнаци на 30-ти е идеално за ново начало. Каквото и да искате да започнете, направете го тогава, защото лунният прилив ще помогне за изграждането на инерция. 

Още от ViewSofia