Следва

Как го прави тя - Сутрешният ритуал на супер модела Миранда Кер и вълшебното смути питие

Играй за най-подходящата за теб слънцезащита и хубав тен - Лятната игра на ViewSofia и Bioderma

Лятото наближава, а с него идват и всички горещи емоции, за които мечтаехме цяла зима. Обличаме онези любими...

Body преди 10 години

Лятото наближава, а с него идват и всички горещи емоции, за които мечтаехме цяла зима. Обличаме онези любими бански, в които изглеждаме неотразимо, слагаме джапанките, премятаме кърпата и ... отиваме на плаж. Като обезателно не забравяме да си припомним 10-те най-важни правила за здравословен тен, както и съответните продукти за спазването им, така необходими в плажната чанта.

Трябва ни професионална грижа, най-доброто от доброто, така, че кожата ни и самочувствието ни да се чувстват оптимално. Залагаме на сигурното и се доверяваме на продуктите с максимална защита, изпитани и обикнати, които доказано обичат кожата ни.

И за да ни докажат верността си към нас жените, от Bioderma ни правят подарък, а ние само трябва да си го изберем. Условието е лесно – избери си продукт от серията Photoderm, подробности за която ще откриеш в един от линковете в този материал. Правилният линк е този, в който са изброени любимите ни дерматологични изобретения от Photoderm в четири продукта, както и предназначението им, цените и цялата информация, която ще помогне да избереш точния за теб.

Очакваме да ни изпратиш на обичайния email [email protected] писмо със заглавие Bioderma, в което да присъства името на продукта, избран от теб, с линк към статията, която трябва да намериш, както и съответния мотив - защо точно този продукт, който искаш да спечелиш от серията Photoderm, е подходящ за твоята кожа или за кожата на някой от семейството ти. Всеки ден по един от четирите първокачествени козметични иновации от серията (този, който си посочил) може да е твой чрез жребий, като името на спечелилия ще обявяваме на страниците на ViewSofia.

Всичко ще се случва в рамкте на 10 дни - от днес 3 юли, до 12 юли събота, в които ще подарим точно 10 продукта от серията Photoderm на точно 10-ма участници.

Не забравяй да напишеш трите си имена, години, адрес и телефон за обратна връзка.

Продуктите, които се съдържат в серията Photoderm на френската фирма Bioderma са подходящи за всяка модерна жена, защото в специално разработената слънцезащитна колекция има козметична необходимост както за плажа, така и за всекидневна грижа в градска среда, за кожата на лицето и за защита на цялото семейство от вредите на слънчевите лъчи.
 

More Body