Следва

Страшен чифт байкър ботуши

Класиката отвръща на удара: Кембъл в страхотна сесия

Абсолютно без да се смущава, поне външно, от напора на 17-19-годишните модели, които агресивно настъпват, при... 

All fashion преди 10 години

Абсолютно без да се смущава, поне външно, от напора на 17-19-годишните модели, които агресивно настъпват, при това плътно подкрепяни от издателите, изключителната вече 43-годишна черна пантера Наоми Кембъл прави убийствена сесия за The EDIT.

Прясно разделената с руския богаташ Доронин Наоми, очевидно черпи и дава енергия предимно на работата си в този момент, и резултатите са зашеметяващи, включително и на тези снимки, автор на които се явява фотограф, именуван просто Нико в прес-рилийза.

"Черната пантера" - какво подходящо сравнение, дори не съжаляваме за тавтологията - носи с очарователно и зряло вече самочувствие страхотни кожени рокли и убийствени токове. Изданието нарича Наоми "прекрасната бунтарка", а самата история, случваща се в снимки на страниците му - "връщането на легендата".

Легендата, впрочем, никъде и не беше изчезвала, въпреки почти семейната идилия с хубавия и твърде богат руски чаровник Владислав леко да я поотвлече от основното, за което я харесваме. А именно - снимки, ревюта, реклами.

В този момент обаче Наоми отново е в строя, а с нея - и недостижимата й грация на дива котка, непоносимо изкусителният й зелен поглед и всеки път разкошната й прическа - всеки път различна.

Обръщаме внимание и на 40-те секунди в движение на видеото - не са за изпукане!












 

More All fashion