Следва

Brunette is the new blonde: 10 блондинки, превърнали се успешно в брюнетки

Добре е да се пробва: Шампоан с екстракт от мая

Като жени знаем, че за да сме добри във всичко и да изглеждаме винаги перфектно, трябва да...

Hair преди 10 години

Като жени знаем, че за да сме добри във всичко и да изглеждаме винаги перфектно, трябва да полагаме много усилия. Има много трикове, научени перфектно с годините, с чиято помощ се справяме успешно с хилядите приятни грижи наоколо ни - за дома, семейството, за вкусотиите, които обичаме да приготвяме... Но остава ли ни време да се погрижим и за себе си?

В напрегнатото ни ежедневие, жонглирайки между офис, дом и деца, имаме нужда от бързи решения, най-добре с видим и качествен резултат. Тук естествено включваме и грижите за нашата красавица - косата. Знаем, че за да изглежда косата ни ослепителна и със страхотен обем е нужно време, куп  стилизиращи продукти и дълго висене пред огледалото.

Знаем за опитите си, често неуспешни, да направим тънката или уморена коса с ослепителен и дълготраен обем?

Представяте ли си , ако можеше да използваш свойствата на маята, за която знаем на какви чудеса е способна в кухнята. Дали би направила толкова бухнала и косата ни?

Wash&Go, експертът по обем, държи картата с отговора в ръкава си!

Благодарение на екстрактът от мая в новия шампоан и балсам на Wash&Go косата наистина блести от чистота и пленява всички погледи с дълготраен обем. Вдъхновена от свойствата на маята новата серия на Wash&Go прави тънката и безформена коса красива и обемна и то без да губим времето си пред огледалото в дълготрайни стилизиращи процедури.

Добре е да се тества новият Wash&Go с екстракт от мая! Убедени сме, че ще ви хареса! 

More from View Sofia

More Hair