Следва

PFW: Най-интересното при аксесоарите от Седмицата на модата в Париж, есен-зима 2014/15

Кампаниите: пълната версия на Marc by Marc Jacobs с Майли Сайръс

Чу се, че Майли ще е героинята в кампанията на Marc by Marc Jacobs за новия топъл сезон, но, да си кажем, не вярвахме в скорошния, при това толкова добър резултат...

All fashion преди 10 години

Чу се, че Майли ще е героинята в кампанията на Marc by Marc Jacobs за новия топъл сезон, но, да си кажем, не вярвахме в скорошния, при това толкова добър резултат.

Пълната версия на кампанията, която ви показваме, е снимана от Дейвид Симс, след като постоянният фотограф на моната къща Юрген Телер отказва да снима госпожица Сайръс. Стилист е Кeйти Гранд. 

Партньори на Майли в снимките са моделите Есмералда Рейнълдс и Натали Уестлинг.

Марк Джейкъбс коментира замисъла на рекламната кампания съвсем директно: "Искахме да е получи така, че плажът с момичетата да изглежда сумрачно и тайнствено. Смятахме, че ще е страхотно, ако образът на Майли се получи отнесен и мрачен."

Аmи, страхотно е. В хубавия смисъл, според нас, нищо, че според някои Майли прилича на Джъстин Бийър на тези снимки, а според други, толкова мрачен мрак надали ще продава изобщо. Но ефектът е налице, естетиката - и тя. Защо ли си мислим, че това е само началото на позирането за модни марки за провокативната руса хубавица?














More from View Sofia

More All fashion